Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Patrick76496 #64725 üzenetére

    MOst miért. Pl ezzel a változtatással megszűnik az, hogy vagy vagy egyből indultál hátra, vagy valamelyik jobb látótávú tank felspottolt az ellentől. Így pl már nem is annyira vészes pl T95el ez a pálya. Még lenne egy két nagyobb szikla, ami mögé be lehet állni artysafebe, és már egész jó lenne.

    (#64749) SSJmeszes:

    A mondat azon része csak egy kis csöpp csipkelődésnek lett szánva, nehogy komolyan vedd. És ne sértegesd az én kicsi "Ferrárimat"! Méghogy behemót...... :P :D

    Kár, hogy nerfelték a mozgékonyságát, úgy még nagyobb élvezet volt csapatni vele. Igaz, az ágyú sebzés nerf viszont nem lett annyira gáz, egész jól lehet vele osztani, és így, hogy ilyen gyorsan tölt, kicsit egy nagyra nőtt E-25 feeling is van benne.:) Szeretem TD, ha épp kezd elegem lenni arra a napra a 8asokból, meg a 9esekből, vagy abból, hogy sokat játszom 10esek között 8-9es gépekkel, akkor legtöbbször őkegyelmét veszem elő aprítani.:) (És kedvenc csemegéjével etetem, WTE100akkal.:)))) Meghálálja ám! :D )

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák