Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Azt hiszem, hogy nagy barátok leszünk az indien panzerrel. Meglett a nagy ágyú és mentem egy kört vele :) Döntetlenre sikerült menteni a helyzetet, de a medálok miatt egy jó kis xp-vel hálálta meg a program az erőfeszítésemet.

    Ez egy nagyon izgalmas kis csata volt szerintem. Volt benne minden, mi szem szájnak ingere. Közelharc, taktikázás, sniperkedés, bázis védés, ja meg töketlenkedés a csapatom részéről. Ha a suttyó T34 nem megy le AFK-ba talán le is hozzuk, sőt szerintem biztosan. A 4 arany lőszeremet a két proto-ra használtam el, mert normál lőszerrel sehogyan sem akarta bevinni az arcukat és már nagyon rám másztak. ok, 210mm, nekem az átlag pen 212mm, szóval nem lenne esélytelen elvileg a normál lőszer sem, de mozgás közben nagyon oda kéne helyezni, nem érdemes kockáztatni, ha két proto mászik az emberre.

    Természetesen mint minden csata, ez sem teljesen hibátlan, a caernarvont ki kellett volna szednem kevesebb hp veszteséggel, de elszámoltam a töltés idejét. A másik, ha a végén jobbra tudtam volna kanyarodni valahogy, akkor szerintem a kv3 nem szed ki. Így sem rossz végül is.

    [link]

    Steppes Indien-Panzer
    Szerzett tapasztalat:2 311 Szerzett kredit 60 759
    Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Tapasztalat: 2 311 Javitás: 12 856 Lőszer: 26 000
    Bevétel: 21 903 WN8: 10 270 (100)

    Még kell rá nagy motor, rádió és lánctalp. Ez nagyon nagyon jó tank.

Új hozzászólás Aktív témák