Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Végül mégis sikerült tegnap az egy nap prémet mexereznem, ennek örömére megyek jópár csatát az SP-vel, de mivel kredit szerzés a cél, ezért nagyon szűkösen bánok az arany lőszerrel.

    Az SP-nek 1775 a cél sebzés és megnéztem pár nagyon jó játékost, hogy mit tudnak vele és hát, a legjobb eredmény 1700 átlag volt. Mondjuk nagyon népszerűtlen tank a prok között.

    Ha megfeszülök se lesz soha ezzel 1775 átlag sebzésem. Most 1233-nál járok és pl ma olyan 1400 körül mentem, de ez is messze van még. Szerintem két okból is ilyen rohadt magas a cél, egyrészt benne vannak a nerf előtti eredmények is (látszik is, hogy csökkentik szinte minden wn8 release-ben) másrészt sokan nyomják erősen arannyal, de annak meg mi értelme? Nem egy fun tank, főleg most a nerf után, pénzt keresni vele ok, néha kijön a lépés, de a 170 pen szerintem nagyon kevés ilyen magas elvárásokhoz viszont az arany használat meg elviszi a kreditet. A tank dög lassú a taktikázáshoz, ez mondjuk az igazi prém tank, a kreditet elég jól hozza, de szenvedős vele a játék. Tényleg marha idegesítő, hogy a legparányibb céltévesztés esetén is lepattan mindenről, márpedig ilyen RNG mellett nem fog minden pontosan oda menni, ahova szánom.

    Ha pénzért kéne vennem és az amcsi medek miatt nem lenne muszáj ezt venni, akkor inkább egy e25 vagy panther m10, ezek nincsenek nagyon lemaradva kredit termelésben és a pantherrel kb hasonló az "élmény" (de ott két med ág is van, illetve olcsóbb jóval), az e25-el meg sokkal jobb a játék.

    Ezzel együtt természetesen mivel ingyen volt, megbecsülöm és jól adja a kreditet, amire nagy szükségem is van, de nem élmény vele menni, evvan.

Új hozzászólás Aktív témák