Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Egy jó kis pörgős csata, legalábbis bizonyos részei. A poolról ismét lecsúsztam 1 frag-el, evvan. Most már használtam pár ötletet az arty ellen a végén, bár még mindig nem vagyok ellenük eléggé magabiztos, de szépen körbefutottam, esélye nem volt most, bár meglepően gyorsan forgott.

    [link]

    Steppes T49
    Szerzett tapasztalat:1 399 Szerzett kredit 29 652
    Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Tapasztalat: 1 399 Javitás: 498 Lőszer: 25 088
    Bevétel: 4 066 WN8: 9 773 (100)

    Kifejlesztettem és megvettem az ákcióban az A44-t ma, de az A43 szépen lerontotta a mai statomat, hát gondoltam egy kicsit kicsinosítom a T49-el. Nem csalódtam benne.

    Az FTR olvastam, hogy nerfnek néz elébe a T49 valamikor, amit sajnálnék, nem is annyira a stat miatt, de jó kis tank szórakozni. Mondjuk ami még brutális stat húzó tank lehet helyette akkor, a chaffee. Olvastam az EJ facebook-on, hogy 10k wn8 felett megy vele átlagban. Az azért elég durva, nem tudom mit csinál vele, de ezek szerint lehet vele alkotni, még ha nem is ennyire durván, de azért ha már a felét lehozom vele, az sem rossz. Az a tank, ami ennyire adja a statot, csak jó lehet, bár ugye chaffee leginkább scout szerepben van, az meg nem hálás.

Új hozzászólás Aktív témák