Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    Murovanka (63%, ráadásul t10 tankjaink alapján sima meccs), 3 fős super unicum szakasz elmegy lemmingekkel a Magic Foresttel szembeni kis dombra (H9). De az ellenfél 2-es oszlopon támad, persze az erdőt senki sem spottolja és mindenki áll a dombtetőn és vár a Messiásra.

    Felvetem a unicum szakasznak, hogy mi lenne (ill. lett volna) ha a vélhetően 3-4. skilles fullos BC vagy STB-1 spottolna az erdőt és nem arra várna, hogy a paradicsomol menjenek előre. Válasz: majd talán szuper agresszívan játszanak randomban. Szépen mind ott maradt a dombtetőn, STB-1 1k sebzés, FV 183 0,9k és egyedül a BC mutatott valami értékelhető sebzést és mind 200xp-t kaptak. Biztos megérte ez a túlzott óvatosság.

    Nem értem közben, hogy lehet valaki super unicum nulla helyzetfelismeréssel. Értem, hogy sokszor csak úgy lehet győzelemre vinni a csapatot, hogy hagyják a paradicsomokat meghalni. Érthetetlen, hogy miért nem cselekedtek amikor már tisztán lehetett látni, hogy 3 tankunk nem tudja tartani az ellenfél lemmingjeit és az erdőben csak 3 vagy 4 tank van.

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák