Új hozzászólás Aktív témák

  • Habib[HUN]

    senior tag

    válasz ddt500hu #59773 üzenetére

    Azokat a játékosat akik csak arannyal lőnek öt részre tudom osztani:
    - Statpadder. Éjszakánként is a WN8-al álmodik, élete értelme a jó statisztika. Ez már a negyedik accja, itt már bőven űber lila lett. Mivel nincs élete, megölni se lehet..
    - Fogalmatlan idióta: Nem ismeri a játék alapvető mechanikáját, de nem is akarja megérteni. Arannyal lő mert számára ez a mindent vivő aduász. Battlefieldben az ilyen sajátítja ki a járműveket, és fel van háborodva ha nem ő kapja a legtutibb járgány.Csak lőni tud ész nélkül, és királynak érzi magát. Persze panaszkodik ezerrel, hogy semmire sincs pénze. Ha sikerül úgy beforgatni ellene a tankot, hogy ne tudjon arannyal se meglőni, akkor az ellenfél biztosan csaló, és reportol ezerrel.vDe nem baj apuci majd vesz neki prémiumot, meg minden földi jót. Érezze jó magát a kölyök.
    - Stock tankkal harcol, már jól ismeri a játékot. Tisztában van vele, hogy így űber szívás a tank. Hamar túl akar lenni rajta, ezért a semmit se érő lövegét feltölti arannyal. Legalább sebezzen valamit, hamarabb lesz xp a jó lövegre, amivel már kezdeni lehet valamit. Ez utóbbi a megbocsátható vétek.
    - Happy Hour: A megfáradt munkás ember hazaér a munkából és csak lazulni akar. Nem akar agyalni, koncentrálni. Csak kikapcsolódva lövöldözni. Ekkor hirtelen felindulásból full arannyal szórakozik. Tudja, hogy ez drága mulatság lesz. Nem folyamatosan csinálja, de néha jól esik neki egy kis ereszd el a hajam.
    - CW konfig: A CW-re felkészített harckocsival indítja véletlenül a csatát. Csoki, nagy szerszám készlet és minden földi jó a tankon. Persze a lőszerkészlet nagy része is arany. Nincs mit tenni, meg kell nyerni a csatát. Nagy bukó lesz, de legalább gyakorol a tankkal CW felszereléssel.

    Kb ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák