Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Mclovin #59753 üzenetére

    A hellcat az egyik legsokoldalúbban használható tank. Én úgy kezelem, mint egy speciális könnyű tank, ennek megfelelően mentek rá a modulok is: töltés gyorsító, optika és bino, mivel látótáv = élet, ezzel a tankkal meg pláne. Ez lehet, hogy nem a szokványos, de nekem bejött, más stílushoz más modulok kellenek.

    Nincs szerintem egy konkrét technika, hanem inkább egy csokor, amiből válogathatsz. A tulajdonságai eléggé felül emelik a legtöbb tier6 tankhoz képest. Jó, sőt kiváló a kamo értéke, jó a sebessége (de lassan fordul), jó a top ágyúja: pontos, gyorsan céloz, átütése ok és az alfa sebzés is ok a tier6-ban, (de kevés a lőszer és a dpm, kicsit lassan tölt ), nagyon jó az ágyú depressziója, azaz dombos terepet érdemes keresni vele a harchoz, a látótáv feljavítva szintén megfelelő, jónak nem mondanám (ha van olyan legénységed, akkor érdemes skill-el is erősíteni a látótávot). Páncélja nincs, úgyhogy még egy ok a dombos terep vagy egyéb fedezék keresésére és csak a tornyot kidugva csipegetni vele.

    Mozogni, helyezkedni vele, kihasználni a kiváló kamo-t és a jó ágyút. Ha van dombos terep, akkor oda kell menni, mese nincs, hacsak nem szól valami ellene a csapateloszlás miatt, mert ott van előnyben ez a tank.

    Páncél nuku, a torony tud esetleg pattintani, de azért erre sem lehet biztosan számítani, de több az esélye, mint a testnek, ezt kéretik észben tartani, tehát csak tornyot mutatni, testet nem, ha megoldható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák