Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Jakuu #58060 üzenetére

    Tőled is megkérdezem.

    Mi lenne a normális? Egy hétig folyamatosan nyerni aztán egy hétig folyamatosan veszíteni?

    Ti jöttök mindig a szopóággal, meg egyéb baromságokkal és lám, te magad hoztad a példát, hogy szopóág (ami hosszútávot feltételez) nem létezik, hisz egyik nap így sikerül a játék, másik nap úgy.

    Biztos ok is faradtabbak, meg elfelejtettek loni.
    Egyébként meg képzeld, senki nem tud állandóan ugyanabban a hangulatban játszani, ugyanis az élet apró-cseprő dolgai - már aki önálló -, kihatással vannak az emberre, de te ezt biztosan tudod ;)

    Amúgy is nettó hülyeség csak a WR-t nézni, mert nem az számít, hanem hogy mit teszel hozzá a csatához és biz ha a csapat tízszer lehozza helyetted a csatát, akkor ugyan 100% WR-ed lesz, de a többi statod a béka segge alatt, ami sokkal jobban mutatja egy egyéni képességeidet, mint a győzelmi arány.
    Ha jól játszol, akkor sokat sebzel, sokat ölsz, ami magával hozza hosszútávon a magas(abb) győzelmi arányt. Meglestem egy jó playert, TD42 (NA Server) és egyik nap 48,75% volt a WR-je, másik nap 60, aztán 40, majd 92. Neki is ugrál, de mivel jó játékos, így sokat sebez/öl és így biza több száz/ezer csata után neki 63% felett van a global WR-je. Érdekes ugye? :U

Új hozzászólás Aktív témák