Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Jakuu #55872 üzenetére

    Persze erre jonnek a nbingisz fele okostonik hogy ez csak veletlen es varosi legenda mikozben a napi stat mint egy hullamvonal a'la good days and bad days valtakozva egy-ket napi atlaggal.

    Engedd meg, hogy megkérdezzelek, Ó Uram, hogy feltegyek egy kérdést Magasságosságosságodossnak, hogy beborítson minket Pórnépeket a Tudás végtelen fényáradatával, feltéve ha nem törik ki a nyaka, miközben lenéz ránk, a Napon túlról, ahol az Istenek a Mindenható mennyei SerB-i mannát fogyasztják! Feltehetem? Helyes!

    Magyarázd már meg nekem, hogy mitől manipuláció az, ha egyszer nyertek, másszor vesztetek? Talán az lenne a normális, ha több száz meccsen keresztül csak nyernétek? Vagy napokon keresztül csak vesztenétek? Ideje lenne felfogni végre, hogy egy végtelen sorozatból kiragadni pár órát, kb annyi értelemmel bír, mint zárt hosszú bőrkabátban hugyozni.
    Vagy nektek örömet okoz az, ha okolhattok valamit a saját bénaságotok miatt? Na persze, mindig könnyebb másokat hibáztatni a saját hibádért, sosem te rontottad el, hanem az RNG nem adta be, szar a csapat, szar az MM, meg SerB, mert csak. Olyan elő sem fordulhat, hogy berögzült baromságok miatt bukjátok a meccseket sorra, nem, szar a csapat, szar az MM, szar az RNG. Mindig jönnek a képek, hogy ilyen meg olyan rossz győzelmi esélyt jósol az XVM, ez már több, mint szánalom. Írtam tegnap, írom megint. Minden egyes ilyen képre, legalább ugyanannyi 60%+-os képet lehetne betenni.
    El ne felejtsem, az erőlködést.-Moderálva!- kell akkor játszani, ha NEM AKARSZ? Megszámlálhatatlanul sok embertől hallottam már azt, hogy ahh, még le kell dupláznom ezt, meg azt, meg amazt. Miva'? Kell? KEEELLL? -Moderálva!- Ez nem munka, ezért nem kapsz pénzt, ez a szórakozásért van. Márpedig én csak akkor végzek egy szórakoztató tevékenységet, ha szórakoztat, mert ha nem, akkor abból csak kínkeserves szenvedés lesz és ez nagyban kihat a játékodra, amitől sorra bukni fogsz és a kör bezárul.

    De visszaugorva a történet elejére? Manipuláció? Hol? Minden nap más időpontban jön a busz (ha nézem a másodperceket is) és mégsem üvöltözök a sofőrrel, hogy BKK manipiláció, ezér ingyér utazok! Mi lenne a normális? Kérdem én. Csak nyerni? Csak veszteni? Minden másodikat bukni vagy csak minden harmadikat? Ne is függjön a képességeitektől a győzelmi ráta, hanem legyen előre megírva? Mindig csak a csalás meg a manipuláció, de semmi, ismétlem semmi bizonyíték nincs erre, mert még a fórum leghangosabb sírói is elkussolnak idővel és miért? Mert éppen akkor sorozatos győzelmeik vannak. Jaj, úristen, sorozatos győzelmet írtam? Hah, lebuktam, igen, itt van előttem Serb csekkje, 45 aranyról... megyek is az OTP-be, kiváltom gyorsan.

    [ Módosította: #40993792 ]

Új hozzászólás Aktív témák