Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz ddt500hu #55844 üzenetére

    Szerintem meg a 25%-os random faktor.
    Ugyebar ez regebben 10% ill 12.5% volt. Ezzel megjobban manipulalhatova tettek a jatekot.
    a vicces az egeszben, hogy elmeletileg a t29 agyujaval a +/-25% rendszerrel tobbet kene lonnom maximumban, erre a regi sebzeshez kepest, ahol lottem vele 400dmg-t (ez volt a max) 288-at (ez volt a minimum)

    Most van hogy lovok 240-t, ellenben egyszer nem lottem meg 400-at, pedig elmeletileg 420 a max sebzes az uj rendszer szerint.
    Erdekes, hogy sokkal tobbszor lovok 300 alattit, mint felettit, ami nagyon gaz. Pont ebben rejlett a t29 ereje, nagy tuzero viszonylag turheto gyorsasaggal es a kupola strapabirosaga a keves HP mellett.

    Most pedig a tigrisek sebzeset lovom nagyreszt, mikozben azok gyorsabban lonek es a tankjuknak tobb a hpja.
    Egyedul a hull-down ami elonyt ad mar csak.

    A penetration es critical hit null damages lovesek megszaporodasarol, pedig ne is beszeljunk. Atlagban legalabb 4-et lovok meccsenkent, de volt olyan, hogy 3 merkozes alatt 21 ilyet lottem egy szopo napon.
    Es mindegy volt a szog stb. Tegnap is hasonlo tortent, ami szamomra erthetetlen volt, orosz td felepitmenye latszott csak ki a szikla mogul, semmi mas. Teton lovom erre critical hit null damage es leesik a lanca. LOL
    Es az osszefoglaloban ott van hogy lancon lottem, csak azt nem ertem megis hogy lehet ez, amikor egy mozdulatlan TD tetejet lovom meg es semmi mas nem latszodik ki a szikla mogul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák