Új hozzászólás Aktív témák

  • ddt500hu

    veterán

    Na 60 csata után a következő tapasztalataim vannak az FV215b 183-al. Szerintem 4-ből 1X adja be golddal a full sebzést. Általában 4-ből 1X lövök bele medium tankra vagy oldalról hevyre. :U Szemből nagyon ritkán adja be még haslövésre sem mindig. Viszont ezzel együtt is nagyobb az átlagsebzésem mint az obj.268-al. (A legnagyobb sebzésem eddig 1968dmg egy JPZE100 oldalába).
    Amin meglepődtem az a pontossága. Szerintem pontosabb mint amit az adatok alapján várnánk. A lövedék lassú és nagy ívben száll szóval mozgó célra csak középtávolról vagy annál közelebbről érdemes vele lőni.
    Szellőzéssel, töltésgyorsítóval, pudinggal levittem a töltésidőt 23,7-re de nem éreztem a hatását szóval a puding ugrott és felkerült a periszkóp is (szellőzés helyett).
    A lényeg, hogy egyedül nem nagyon szabad vele kóricálni mert ha cserbenhagy az ágyú akkor véged. Bár az ágyú nem hagy cserben max. a gold ammo. Tegnap egy 1100hp-s JT ellen mentem 1v1-be fogtam és betöltöttem az alap lőszert. Kiszedte mint a szart. :) A lényeg ha lemmingtrain indul akkor fel kell szállni rá.
    4-5 nap és összejön a JPZE100. Érdekes lesz vele összehasonlítani.

    ui. Ja és prémiummal lehet vele pluszos kört futni. Ma reggeli első csata. 5 gold lövés, 5492 dmg, 0 sérülés és győzelem 12329 credit hozam.
    ui2. Eddig 1x fogyott ki a lőszer.

Új hozzászólás Aktív témák