Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Ez a Komarin is micsoda egy pálya. kb 10 percre afk lettem, mert kicsit sok cucc ment egyszerre és lecsapták a biztosítékot és újra kellett mindent indítanom.
Az állás, mi vesztettünk ez alatt az idő alatt 3 tankot, az ellenfél 5-t. Én még teljesen sértetlen voltam, be is osontam a kiserdőbe békés kempelés céljából a t28-al. A vége természetesen döntetlen lett, ahogy kb a csaták fele vagy még nagyobb része ezen a pályán.
-
Bad Pritt
félisten
válasz dfsz34 #52203 üzenetére
Ilyen velem is volt, bementem csatába, elment a net, ideges lettem, mire visszajött (fél óra) már a meccs persze lement, én túléltem, összesen 6000 kiosztott sebzéssel és 4 killel lett döntetlen tier 8-ban. Elég fail pálya...
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
superfly2
tag
De utálom már ezt a Komarin pályát...
-
remington2
senior tag
Olvastátok, hogy ha meglesz az 1 millió lájk, akkor egy napig dupla xp-s specialt tartanak majd . . . ?
szerk: persze a hír topikjában van némi - khmm - elégedetlenkedés Azért a kedves WG hozzáállását jól tükrözi ez a hozzászólás:
"Remember guys: We could just have easily let this slip past unnoticed and not done a special at all so, if you think about it, you are getting something that actually quite awesome for an entire day without putting in an effort ."
Jó vastag bőr van a pofájukon, likevadászat oltással karbaöltve.
[ Szerkesztve ]
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz remington2 #52206 üzenetére
Inkább a fantom lövedékeket fixálnák már végre nagyon sürgősen, mert ma kettő olyan lőttem, hogy csak néztem hova lett a Párduc oldalába szánt lövés 50m-en. Simán átment rajta és nem örültem neki akkor.
-
Lunky88
tag
válasz PR0JECTNR56 #52207 üzenetére
Részben az ilyen fantom lövések miatt születnek az összeesküvés-elméletek is.
Nem is arra céloztem ezzel, hanem hogy jó lenne ha már javítanák mert tudom hogy létező jelenség, velem is gyakran előfordul...
[ Szerkesztve ]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Lunky88 #52208 üzenetére
Nekem semmi ilyesmim sincs, csak ha már múltkor beígérték, hogy ki van javítva, akkor legyen is úgy. Nyilván én sem kezdenék neki sírni emiatt, hacsak ez a kettő lett volna, de tegnap is volt egy, azelőtt is és tapasztalataim szerint minden lövés számít abból a szempontból, hogy egy csata is múlhat rajta.
-
Djuree
félisten
ez a pancser2 mennyire egy semmire nem jó szar. lassú, nehézkes, nulla páncél. a nagy penje az egyetlen pozitivuma. így hosszu lesz az e50-ig...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
csaba17
senior tag
helósztok
egy rövid kérdésem lenne:
miért annyi amennyi?
490hp-ért ennyit kell levonni? ha én belém lő valaki akár 500at épp hogy kapok 3-4ezret, és gondolom ennyiből nem 5ezret kap.... -
scyllarus
veterán
válasz csaba17 #52214 üzenetére
Tőled mindig többet von le, mint amit hasonló esetben kapsz. Plusz ki is lőtted, nem csak sebezted.
A sebzési adatokból nekem úgy tűnik, nagy artyval voltál. Nagyon helyes, ne pörkölgessetek oda a csata sűrűjébe a killért felelőtlenül"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Diarmand
senior tag
válasz SoulReaver #52177 üzenetére
Pont ezzel van a baj. Az odáig oké, hogy bekeményített a TK rendszer, de ez csak felbátorítja a nyomorék geciket, hogy kaján vigyorral a pofájukon, lökdössenek meg akadályozzanak, aztán meg kihívóan mutogatja a seggét, hogy ki merem e lőni
-
csaba17
senior tag
válasz scyllarus #52215 üzenetére
bocs hogy csak segíteni akartam neki, 2en(2arty) voltak ott, rájuk ment egy med és mellé löttek, utána hiába pittyegtem hogy lövök, pont előttem magam és a bc, asszem az volt, odament és a t92 persze hogy akkor pontos, pont oda lőttem ahová a célkereszt mutatta
na mindegy, ennyit tőlem még semmiért sem volt le...
röhejesek azok az összegek amit a baráti sebzésekért kifizet a játék, tudom hogy sokat eltesz a játék de akkor is nevetséges hogy jó esetben még a 3ezres fogyócikk sem jön ki. -
Diarmand
senior tag
válasz #43783936 #52218 üzenetére
Ez tényleg így van? Kicsit nehéz elhinni, de majd letesztelem
Egyébként - már ha képes erre a játék ahogy leírtad -, akkor már meg lehetne valósítani azt is, hogy érzékelje hányszor mész csapattársnak és ha csatán belül elérsz egy bizonyos számot, akkor kivág pihenőre. Tudom-tudom, mindjárt felébredekSzerk:
we will activate a special of Double Experience for every victory on the World of Tanks server for everyone!Nem tudom miért emelték ki dőlt betűvel a cikkben, hogy mindenkinek, vagy vannak olyan akciók, amik nem mindenki számára elérhetőek?
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Az eddigi legjobb meccsen a KV-1S-ssel mióta újra nekikezdtem játszani
Igaz, hogy top Tier, de legalább ez is valami.
-
PR0JECTNR56
addikt
Apró érdekesség arról, hogy a WG mennyit is keres a játékosokon és mindez hova sorolja a többi nagyobb névhez képest: erre tessék.
És a 9.0 végleges verziója jövő hét kedden, azaz április 15-én érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz PR0JECTNR56 #52221 üzenetére
Hát hogy megcsinálták a tuti bizniszt, az már biztos.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
yarsley
aktív tag
Nah meg 50 ezer like, es lesz dupla xp majus elsejen.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
mynames
senior tag
válasz Djuree #52213 üzenetére
202-es ugyan a pen de pattogós szerintem. Alig vártam , hogy eladjam. Nekem sem jött be. De 04ahgy szereti nagyon (mert én t8 heavy-t viszek mellé és megnyerem neki ) De E50 is sírás..sokáig küzdöttem a kis csővel (p2 max cső), de tegnap beáldoztam rá 40k free-t, megvettem. Ég és föld a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Lunky88
tag
válasz PR0JECTNR56 #52209 üzenetére
A "ghost shell" jelenséggel kapcsolatban találtam ezt a videót, hát no comment...
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
törölt tag
-
Kean_Sorbo
őstag
Na tegnap én is megkaptam az első kitiltásomat. Mondjuk nem is gond, mert volt vagy 140 a vérnyomásom. Alapban 110/80. Tegnap a 155-tel két csapattársat is kilőttem, de véletlenül. A lővonalba belemásztak. Az agyam már kezdett eldurranni mert elkezdtek noob-ozni, ki is kapcsoltam azt a kurva chat-et. A következő meccs. Indulnék El Halufon minél hamarabb át a túloldalra az ütköző ponthoz az új Nashormom-mal. Erre valami paraszt KV-1-el oldalba ver majd tol ki a szakadék felé, holott neki is át kellene menni, mer a zászlót be kellene védeni. Még szabadulni sem tudtam az ökörtől, mer nem engedett. Utána tudtam, hogy itt már kibasznak, de nem érdekelt, kilőttem a picsába. Őszintén, nagyon jól esett, meg ezután már úgysem tudtam volna "normálisan" játszani. Na majd ma megint belecsapok a levesbe.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Djuree
félisten
válasz mynames #52224 üzenetére
egyszerűen nem megy vele, bár tegnap mindegyik csatában idióta csapattársakat kaptam, ez is bejátszik. az a baj alig kapok xp-t vele, a többi t8-al jött olyan 1000xp körül ha nyertünk, ezzel jön 600-700. vesztesnél meg 200 ha jön. bezzeg a t-54-el vesztesnél is jön 500 körül. az e-50 sokkal jobb lesz majd, csak kihúzom valahogy, bár jó szar statom lesz a p2-vel de szarok rá.
623 az átlag xp-m ami fos. 800 meg az átlag dmg-em vele, ami szintén fos.
bár annyira idegesít ez a szar tank h már rambozok inkább ha látom h vesztés lesz, minthogy szivjak vele, inkább letudom gyors a kört. a t-44 ehhez képest egy álom volt...papíron ennek is van sebessége, de gyakorlatban sosem éri el, mégcsak a közelébe sincs. torony is olyan lassan fordul mint egy heavynél.
mindegy, mostmár fullos, leteszem a t-54-et, már csak a t-62 hiányzik belőle kifejleszteni, de meguntam most.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #52234 üzenetére
én is támogatok csak vele, így használható éppen, feltéve ha a csapat értelmes kicsit is, de sokszor nem az.
de kell az e-50. meg az M változata is.T-54-re megvan mindkét ágyú, melyiket érdemes használni? eddig a kisebb penű de pontosabbat használtam, golddal. de le akarok szokni a goldról vele, érdemes a nagyonn penűt feltenni? érezhetően pontatlanabb?
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Djuree #52235 üzenetére
Attól függ, hogy használtad. Közelre rambóztál vele? Akkor nem érezhető. Snipernek nem való az az ágyú.
Ami érezhető az a lassabb célzás és a ngyobb pen, de én belemászok mindenki arcába, ezért jobb szerintem ez a löveg.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Djuree #52235 üzenetére
Ja a csapatokkal sajnos én is szívok a P2-nél, sokszor nem egyszerű megcsinálni a napi duplázást. Mennyi kell még az E-50-hez? Ha gondolod valamikor mehetnénk szakaszban hogy húzzuk a P2-őt vagy valami más tankot. Ma délután leszek gépnél.
T-54: én a pontosabb ágyút használom ami az Obj140 ágon van. Aranyat sose lövök ezzel inkább igyekszem olyan pozícióba kerülni amiben már tudok sebezni (oldal, hátul). Mondjuk én nagyon arany lőszer ellenes vagyok annak ellenére is hogy tudom így sokszor szívatom magam. Éles csatában eddig még ötöt se löttem el összesen (minden tankomra értve).
De akkor ha jól gondolom te inkább a T-62A irányba mennél igaz?Més que un club!
-
scyllarus
veterán
válasz csaba17 #52217 üzenetére
A kárpótlás valóban sz.rul van megoldva, te filléreket kapsz, ha sebeznek, de rengeteget fizetsz, ha te sebzel.
Saját arty közelébe meg pláne óvatosan kellene lőni, a 0 páncél miatt kapják a splasht rendesen... Pont egy 10m-es hatósugarú, nagy sebzésű artyval (Mindkét paramétere a legjobbak között van a játékban). Egy medre célozva, ami könnyen elmozog... Elhiszem, hogy segíteni akartál, de hibás döntés volt szerintem, nem neked kellett volna."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #52237 üzenetére
hát még csak tegnap lett fullos a P2. mehetünk párat, de valszeg csak este leszek.
én se akarok goldot használni, de 201 pen az nagyon kevés t9-ben. lecserélem az ágyút, kipróbálom azt gold nélkül. az obj 140 már ki van fejlesztve, csak az akciót várom vele. de a t-62 is kellene majd.HáGé: hát használtam vegyesen, de inkább közelebbre. akkor csere lesz, egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Djuree #52239 üzenetére
Oké majd estefelé figyelem hogy mikor leszel.
Te maximalista vagy ha mindkét orosz medet meg akarod venni. Nem próbálgattad őket teszt szerveren hogy melyik a jobb? Vagy mindkettő ennyire bejön?
Egyébként húzhatjuk felváltva a 8-9-es medeket. Illetve nekem még az M103-at kellene már csak 40k xp a 10-es gép.Més que un club!
-
Bingisz
addikt
válasz Lunky88 #52225 üzenetére
Azért a videó dátumát nézzük már meg. Az a bug a következő patchben ki is lett javítva, szóval már rég nincs bent a játékban.
Ne fessük már folyton az ördögöt a falra fals információkkal egy szakmai topicban please.
Szerk.: Látom azért SG-re is kiraktad a biztonság kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz Napfénysüti #52234 üzenetére
Gyűjtsd,mert alap elég esetlen az E-50.
A P2-ről áthozott ágyú elégségesnek tűnik ,de nem az (max. arannyal, de úgy meg nagyon deficites). A torony sem árt. A motor nélkül pedig félkarú óriás (med-ről beszélünk ugyebár).
Nekem most lett meg minden (felfüggesztés még nincs, de azt kompenzáltam felszereléssel). Hát ég és föld[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz Napfénysüti #52240 üzenetére
hát meg nem fogom venni a t-62-őt csak ha nagyon sok dellám lesz. de legyen kihúzva, idegesít ha egy ág amit elkezdtem nem fullos. egyébként a 140-est jobbnak tartom...
nekem van e5, jó kis gép, bár sztem nem kiemelkedő, de olyan jókis allrounder, mint a t29 vagy 32.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Djuree #52244 üzenetére
Nekem is inkább azért kell 10-es mert kicsit unalmas már hogy állandóan 9-es gépekkel kell 10-es csatában operálnom. Modtanában ugye a battle tier vagy mi a rák módosítása miatt 9-es géppel sokkal többször kerülök 10-es csatába. Nem mintha ez gond lenne csak akkor legyen már nekem is megint egy "csúcs" gépem.
Mondjuk amit az IS-7-tel szívtam azt azért nem várom vissza de bízom benne hogy az E5 egy használhatóbb tank.Més que un club!
-
Angel1981
veterán
válasz PR0JECTNR56 #52207 üzenetére
Meg a horizonthoz hozzátapadó célkeresztet.....
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #52246 üzenetére
Az egy örök hiba marad.
Annyira hozzászoktam már ahhoz is, meg ahhoz is, hogy átlátsz mondjuk egy szikla szélén és úgy tudsz sebezni, hogy múltkor Left 4 Dead 2 közben is jobban kimentem az ajtó mellől, mint kellett volna és pofáncsulázott egy Boomer.[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz Angel1981 #52246 üzenetére
Ez az automata távolságmérés hátránya. Mondjuk nekem többet segít, mint árt. Pl. a WT-ben eléggé núúb tudok lenni a hiánya miatt. Számomra egyenlőre elég nagy kihívás manuálisan bemérni a dolgokat, főleg nagyobb távolságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest