Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Djuree #47170 üzenetére

    Az ST-I-t én is várom már, de még nagyon az elején vagyok a kifejlesztésének. Nagyon undok, nagyon pattintós ellenfél és az ágyúja a kiváló m62-t2, ami nekem már megvan az is8-ról.

    Valóban nem sok tier9 nehéz tank fogja meg az embert, mert a legtöbb olyan, hogy már alig várom, hogy eladhassam a csába. A legutáltabb talán a béla vot.

    Az E75-t viszont érdemes megtartani (meg talán ezt az STI-t, de még nincs vele tapasztalatom). Most a nerf (buff?) után, rendkívül gyorsan forog, feltűnően agilis, persze csak a forgás, a sebessége nem kiemelkedő, de nem is rossz, megfelel az átlagnak. A gyors forgás viszont segít, mindig izegni-mozogni kell vele és amúgy is elképesztően pattintós páncélja van, pláne ha tekeri az ember. Őrületbe szoktam kergetni az ellenfeleket, mikor lőnek egy csomóan, aztán max a lánc megy le, de ugye 100% repair, bia mellett hamar felrakja.

    Eddig ez az E75 a második tank, ami az is7 mellett át tud menni campinovkán a nyílt mezőn. Kettesbe be és folyamatosan tekerem az elejét. Nem azt mondom, hogy mindig sikerül, de már többször megvolt :) Az is7-el eddig egyszer sikerült, E75-el hatszor (kb 15 kísérletből, de mindig messzire jutok vele, legalább 3-4 kísérlet a házak előtt pár méterrel ért véget, közel volt nagyon). Mostanában ezzel szórakozom ott, ha alkalmas tankkal megyek. Lehet, hogy kiszednek, bár néha nem és nagyon komoly spot dmg-t kapok. Érdekes, hogy Maus-al nem sikerült, mindig kiszedtek, mert az elején a gyenge pontot belövik, akárhogy tekerem vagy betöltik az aranyat, he-t. E100, nem is kérdés, az első kigyújtást általában el tudtam oltani és egyszer meg tudom javítani a motort...

Új hozzászólás Aktív témák