Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz [HUN]Dani #41844 üzenetére

    Ahogy írták nagyon kevés már az az alfa tier 9-be és a kb 8 másodperces töltési idő plusz a lövéshez szükséges célra állás, becélzás stb, mert az ellenfél a legritkább esetben fog egy helyben várakozni egy bekapott lövés után. A célzás idő nem németes nyilván, de megszokható, maradjunk annyiban, azért pl az arl44-hez képest egy nagyságrenddel jobb.Amit viszont nehéz megszokni, ha nincs teljesen beszűkülve, akkor nem annyira, mint az említett arl esetében, de itt is megy a lövedék mindenfele. Ha a célpontnak csak kis része látszódik, akkor meg tuti biztosan kell rá legalább két lövés még teljes becélzás mellett is, mert egy biztosan a talajba,kőbe csapódik. A francia ágyúk átka, nagyon "szórnak". Azt utálom nagyon, amikor rohanok a célpontra, kb 2/3-a kilátszik, lövök és a földbe megy és én meg bajban vagyok, mert közel kerültem és most az ellenfél jön. A JP2-t említhetném, ami hasonlóan mozgékony tank, de ott ilyen helyzetben én nem is emlékszem egyetlen esetre sem, amikor a földbe lőtt volna.

    Az eleje nagyon pattintós, ha rázom, de tartani kell a távolságot. Hiába kívánja meg az ágyú, nem szabad nekifeszülni az ellenségnek, mert elveszik a frontpáncél adta előny. Ha rámásznak az arcomra, akkor a tetején levő gyenge pontokat bárki meglövi, amíg már akár 50m-ről is rázás mellett inkább elhibázzák, mintsem eltalálják. Ha lehet inkább tolatni kell, mindegy, csak legyen távolság az ellenfél és köztem.

    Azért van előnye is, mert felkészít az F155-re, amit teljesen hasonló stílusban kell használni, csak annak van ágyúja is a pusztításhoz. A tank elejét kell használni, mindig a várható lövés irányába fordítani. Acélfal gyakori vele.

    A másik előnye, hogy nagyon gyakran én török előre, amikor a nehéz tankok lapítanak, mint sz.r a fűben. Berakom kettesbe és rázom az elejét, amivel rengeteget pattint és csak amikor lövök, akkor állok meg szóközzel és ez nagyon hatásos tud lenni, általában az ellenséges csapat megsemmisítve utána vagy szétverve és menekülnek. A szépséghiba, hogy ritkán élem túl, mert ennek az ágyúja nem olyan pusztító, mint az F155, kicsi alfa, nehezen szedem ki vele ellenfelet és a társak sem szoktak aktívan segíteni, hiszen ha kibújnak, akkor meglőhetik őket. Csak akkor bújnak ki, ha látják az ellenfél már lőtt rám, de akkor szeretik a fraget lopni, mert már nagyon bátrak.

    Illetve az arany lőszer, az hatékonyan belövi, de azzal nincs mit tenni. Ha rázom az elejét, akkor még azt is elég jól pattintja.

    Tank ászt leginkább városi harcban lehet vele szerezni, ha kifogsz egy olyan bandát, akik nem tudják, hogy az alját kell lőni, vagy a lánctalpat leszedni, ha rázom. 7k sebzést és 8 kill-t csináltam hp veszteség nélkül, mert mindent pattintott, de tény, hogy kell hozzá ellenség is, mert ha a zöldek nem halnak meg korábban, akkor ők valószínűleg elintéztek volna, de ennyi szerencse kell az ászhoz.

Új hozzászólás Aktív témák