Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz g85j #41763 üzenetére

    Remélem megint nem az lesz, hogy amiért néhányan túlzásba viszik a használatát majd jól kibaxnak mindenkivel.

    Állok szemben chi-ri-vel egy is3-al és persze tudom az okosok azt mondják, hogy lőjem a gyenge pontot. Persze, mintha az olyan egyszerű lenne és minden lövés pontosan oda menne, ahova szánom és persze közben az arty nem lő, az ellenfél lepattanót lő, maximum az álomban. Arany nélkül esélyem nincs sebezni úgyhogy eldönthetem, hogy itt vége a csatának vagy bevetem az aranyat.

    Egyébként aranyat leginkább az aljas zöld, kék meg lila játékosok használnak, akik ezzel turbózzák fel a statjukat, pedig elméletben nekik nem is lenne erre szükségük, hiszen tudniuk -kéne- jól lőni, de így meg magasabb sebzést érnek el, mint normál lőszerrel.

    A WG megmondta egyébként, mit fog csinálni, fölösleges ezen szájat tépni, azaz leveszik az arany lőszer alfa sebzését és kész, ami pontosan mindegy az olyanoknak, mint nekem, aki leginkább csak biztos kivégzésekre töltök aranyat, de a stat vadászoknak már nem, mert kevesebb sebzést fognak vele gyűjteni.

    Esetleg még a darabszámot maximalizálnám, de ilyeneket, hogy ne adjon xp-t elég furcsa ötletnek tartok. Akkor he-re se adjon, mert azzal se kell célozni vagy ha arra ad, akkor miért ad?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák