Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Zeratul #38788 üzenetére

    Nos, ha lenne meg helyem, akkor talan bevallalnam hogy kiprobaljam, legfeljebb utanna eladnam, de igy akkor lemondok a dologrol.Habar azert nem lehet annyira szar, mert 1250 EP-je van, mig egy IS-nek pl 1230.
    Te 30 masodperc alatt sebzel (10 mp 1 tar betoltese Cleverlandnek) - persze ha mind atmegy - 3 tar x 390 (1 tar 390 sebzest okoz ugye) az 1170, tehat majdnem ki tudod nyirni az IS-t. Az IS nekem ha jol emlekszem 11,2 alatt tolt be, tehat a 4ik tarat te hamarabb betoltod, mint o a 4ik loszert.Es akkor ki tudod loni, ha minden jol alakul...Kozben meg - ha valaki hasznalja a bohoc-skint, vagy tudja hogy hol lehet loszerrekesz serulest okozni az IS-nek - en pontosan nem tudom hogy hol kell loni, semmi kiegeszitot nem hasznaltam a 2,5 ev alatt, csak magyar hangot legfeljebb - akkor meg hatraltatni is tudja az IS mihamarabbi betolteset.Foleg, ha a Halalos Szem pl a gyorsan tolto tankoknal hatasos, es van a loveszednek.
    Pl tegnap vagy tegnap elott, egy 59-16-al lottem ki egy E75-t.Most kapasbol nem emlekszem, hogy mennyi elete volt, de legalabb 1000 korul.Persze arannyal lottem az oldalat, a loszerrekesz korul, lehet hogy sikerult is megrongalni.Mozogtam elore-hatra-korbe, ahogy ertem...Meg is kell keressem a visszajatsart, mert kivancsi vagyok.
    Ezt csak azert emlitettem meg, mert egy cimbivel ma kiprobaltuk a dolgot gyakorloba. 60 ezer ertekben lottem el aranyloszert a kinai felderito 57es lovegevel, es volt neki rekesz serules, 2x is, merthogy az elso serules utan megjavitotta.Ekkor a jobb oldalat lottem, es nem tudtuk, hogy a bal oldalan ugyanilyen erzekeny-e ? Bevittam a Chi-To-t, mert a 155 atutes eleg arany nelkul is, es marhara erdekes volt, hogy ugyanott lottem kb 10x a jobb oldalat, es nem kapott rekesz serulest, a bal oldalat love sem serult...Nem ertettuk a dolgot...Talan az arany loszer melyebbre hatolt, vagy mi ?!

    Haha, de jopofa, a gyakorlo csatat is felveszi :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák