Új hozzászólás Aktív témák

  • diegho

    nagyúr

    válasz Atlantis #38472 üzenetére

    T5-ben az a jó, hogy ha megfelelő tankot választasz, azzal a 7-eseket is simán átlövöd szemből, így bőven lehet keresni kreditet.

    Én sem azért játszom a hellcat-et, mert azzal óriási WN-t lehet csinálni, hiszen a WN8-at csökkentem vele, hanem azért mert imádom és nagy befolyással vagyok vele a csatákra, annak ellenére is, hogy full spotra vagyok beállítva és 1-2 pálya kivételével mindig előrerohanok. A hellcat pont azokat az előnyöket adja, amik nekem kellenek: gyorsan célzó löveg, jó gun depression, nagy sebesség, jó camo. Nekem ezek kellenek ahhoz, hogy élvezetes köröket menjek, de már egyre kevesebbet játszok vele. Mostanában IS-6-al játszok, mert kellene 3. skill a legénységre, ugyanezen okból húzom a WZ132-t team battle-ben, randomban nem lenne értelme, hiszen arty alig van és a nagy td-k egy lövésből kiszednek.

    Pl az E4-et meg utálom. Lassan céloz, lassan tölt, nincs gun depression, nincs camo, nincs páncélzat és képes 200m-ről egy keresztben álló maus felett ellőni teljesen becélozva. Hiába azzal a legtöbb a sebzésem, egyszerűen rühellem, csak duplázom, ha éppen van kedvem, pedig ha tolnék vele 200 kört, az átlagsebzésem felmenne elég jól. Helyette inkább játszok a 121-el, meg a 113-al, pedig azok sem kimagaslóak, sőt, viszont legalább van mozgékonyságuk, amivel elég sok hátrányt el lehet fedni. Az E5-öt szintén utálom, csak olyan csatát kapok vele, ahol legalább 20 td van, azokkal meg a 400 alfa miatt nem nagyon lehet mit kezdeni, ráadásul az utóbbi kb 15 csatámban nem sebeztem 2500 felett vele, folyamatosan vagy a mi csapatunk nyer, de nagyon, vagy úgy lerohannak minket, mint a huzat. Cseri-vel is mentem, szóltam neki előre, hogy E5-el szar csatánk lett, mikor megjelent előttünk murovanka-n a dombos oldalon: 2x jpze100, 2x f155, o268, fv215b 183, bat, is7, e100 és mi voltunk 4-en, akkor megértette miért nem játszok azzal a tankkal.

Új hozzászólás Aktív témák