Új hozzászólás Aktív témák

  • dorka16

    aktív tag

    válasz diegho #29502 üzenetére

    Én pontosan értem. Az a baj, hogy te nem érted.
    Elmondom én, hogy értelek aztán majd kijavíthatsz.
    Jön egy újonc, noob vagy kezdő esetleg átlagos játékos és megfogalmaz egy véleményt. Pl. rakjunk T32-re csigát vagy valami mást. Erre jön diegho és jobb esetben elsőre még normálisan fogalmaz véleményt de az biztos, hogy legkésőbb a második hozzászólásában már előkerül a 30 000 csatája meg a 3000-es WN7 és, hogy ő mennyi időt szánt arra, hogy megnézze a DW2-es gyenge pontját.
    Persze valamelyest megértelek hiszen engem is zavar amikor az újak(bármilyen témában nem csak a wot-ban) megpróbálják feltalálni a spanyolviaszt. De csak valamelyest.
    Mert lehet, hogy a fickó campelni szeret (több tucatszor kifejtették itt nekem, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar) és ahhoz biztos jó a csiga. Lehet, hogy nem lesz vele olyan jó játékos mint te de lehet, hogy nem is akar az lenni.
    Te nem tanácsot adsz hanem leugatsz mindenkit.
    Ezt berakhatnád aláírásnak mert ez vagy te: "Szerintem meg a rossz játékosok ne próbáljanak poénosan beszólni senkinek, mert csak magukat járatják le." Ezzel ki is állítottad magadról a bizonyítványt. :C

    Most magyarázhatnám még hosszasan hogy milyen is lenne az a stílus ami nem nyitja ki a bicskát jóérzésű ember zsebében de hát szerencsére ez csak egy játék úgy, hogy csak annyit mondanék: Te egy super unicum játékos vagy aki azt hiszi, hogy ez jelent valamit és mellékesen még bunkó is.
    Ajánlom magamat.

    (#29501) Bingisz Jobb ha tudod az értékük hasonló. Nem éri meg, hogy bunkó legyél. :U

    (#29504) patrikgtaivs Képzeld poén volt.

    Az mondjuk tényleg komoly problémákat sejtet emberi, agyi, szellemi, érzelmi stb. szinten, hogy egy tök átlátszó tréfát van aki komolyan vesz.

Új hozzászólás Aktív témák