Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
válasz Plata #251278 üzenetére
kuponokról mindig tudsz csinálni egy screenshotot, csata végiről miért nem? nem lenne egyszerűbb? tényleg nem bántás de ez olyan viccesen néz ki, hogy itt meséled napról napra a kis csatáid de 0 replay vagy csata végi.
Tudom tudom, hogy akkor ne olvassam el vagy görgessem át... de szerintem akivel meg szeretnéd osztani annak is egyszerűbb lenne."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Ukrajnai háború
- Opel topik
- Lexus, Toyota topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest