Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elf
aktív tag
Svejk úr mintha visszahúzná a csapatot.
Ugyanitt keresek cseh töltőt azonnali kezdéssel.
-
-
Plata
félisten
Nekem sok skilles Patton van Pattonban.
De az szerintem néma.
De mondok egy vicceset.
Warshipsben vettem T10 prém tengeralattjárót és eventen nyert kapitányt tettem bele.
Eszetlenül utálom folyton pofázik,meg lát egy vacak ellenséges hajót akkor egy egész ódát előad.
Ha nincs semmi a láthatáron akkor meg azért pofázik.
Jó hogy WOT-ban nincs ilyen.
Nincs német kapitányom másik raktáron ami 10 skilles lenne különben le cserélném.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kisharsany #247888 üzenetére
500G volt nekem benne és 1 éve nem vasaroltam szoval random.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
phoenix1989
őstag
szerintem nem akarnak ezek bevonzani senkit. xD engem biztosan nem
-
Djuree
félisten
válasz Plata #247903 üzenetére
az elég idegesítő lehet. nekem van valami nemtudommilyennevű streamer kapitányom az is pofázik sokat.phoenix1989: dehogynem, már csak 49 kell.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
phoenix1989
őstag
válasz Djuree #247906 üzenetére
egyszer vettem rá magam jópár éve hogy vegyek ládát. 3db vettem csak a legalja jött. vettem még egy 3db csak a legalja jött, düből vettem még egyet az se adott semmit. nekem akkor annyi elég volt. annó mikor haverokkal játszottam szoktunk küleni egymásnak 3db ládát ajándékba igy az ünnepekre , egyedül akkor volt malacom , haverom amit küldött 3db ot benne volt a két ágyús akkor jött be, meg egyszer jött a Bretagne Panther. aranyat , meg prém accountot sose láttam ládából. csak kreditet kaptam ahogy most is.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
-
Djuree
félisten
válasz phoenix1989 #247908 üzenetére
én elvertem rá 90k-t, 175 dobozt vettem, hogy rohadna meg. asszony megtudná meg is ölne. igaza is lenne mondjuk.
bánom kicsit de úgy vagyok vele hogy úgysem játszok mással, nem veszek más játékot egész évben, 3 új ps5-ös játék ára, ha lenne ps5-öm akkor ennyit biztos vennék úgyis. legalábbis ezzel nyugtatom magam. steam-en se veszek már, anno mikor gémeltem még sokat, is elment ennyi csak nem egyszerre.
de a másik oldalon meg ott van, ebből lehetett volna venni értelmesebb dolgot is.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Plata #247911 üzenetére
ismerős, sztem nekem is több van amivel nem is játszottam mint amivel igen.
phoenix1989: rá kéne bíznom asszonyra ezeket a döntéseket, ő értelmesebben tud a pénzzel bánni. én hajlamos vagyok minden szart megvenni.
az a baj mostmár nem tehetném meg, volt mikor jól ment a szekér akkor futotta simán, mostmár nem, de a szokás megmaradt.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kisharsany
tag
válasz phoenix1989 #247912 üzenetére
Én is a kézzelfogható dolgokat veszem inkább, mint hogy játékokra költsek (utoljára a Battlefield 3-at vettem meg, előtte meg pár éveg a Hattrick támogatói csomagot, aztán többszörösére emelték és azóta azt is F2P játszom).
Ilyen dolgok pl. a marhafejbőr, disznófül, új nyakörv, labdák a kutyának... -
jano_77
nagyúr
EZT láttátok? Sajnos a link, amin keresztül lehetne csatlakozni nem mükszik nekem. Nálatok?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Carasc0
őstag
Én még nem vettem ládákat! Az Adventből eredő 1 db ládám tartalma:
- 1 nap prém
- 200 kristály
- 250 arany
- E75 3D skin[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
tboj
tag
Nekem bedobta a GSOR-t az ingyen ládából. Előtte pedig vettem első nap egy 80-as pakkot.
[ Szerkesztve ]
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
aktív tag
-
tween
őstag
Nekem kidobta a Tiger-Maus-t az ajándék ládából
-
KaLeun
senior tag
válasz KaLeun #247829 üzenetére
Valaki elmagyarázna, hogy a jelenlegi spot rendszer, hogy működik?
Normál eset: felvillan a lámpa és a nyünnyögés, hogy szpottolva vagyok: értem.
Nem értő eset: van egy régi 6-7skilles legénységem full spot és camo build + full bond cucc = mindenféle jelzés nélkül spottolva vagyok és záporoznak rám a lövések.Egyébként most már ténylegesen az a meta, hogy egy t6 lightra csakis golddal lőnek? Vagy már nem divat a nem gold?
Cila
-
Elf
aktív tag
válasz KaLeun #247926 üzenetére
Pár másopercell az UTÁN villan a rinyalámpa hogy spottoltak.
A kemperek meg pontosan tudják honnét vagy várható és mire vissza tolatsz rád is táraznak. Mind a hatan.
Figyelni kell milyen light van az ellennél, meg merre mozog mert ha nem akkor komoly meglepit tud szerezni.Arany lőszer: a prém tankokal általában "aranyat" lőnek. A csapat fele prém. Szóval ja. Ne kell az aranylövésen meglepődni.
[ Szerkesztve ]
-
Lion81
tag
Sziasztok!
Német harckocsizót szeretnék átültetni egy újabb típusú német tankba.Be is küldöm a legényeket a barrakba majd egyesével berakom az új vasba őket. Fejenként 20000ba került az átképzésük mire a játék azt mondja hogy még át kell képeznem és már csak aranyért (200)engedi.
Most akkor mi van?
Ugyanúgy kapják az xpt és fejlődnek csak piros a százalékos szám a nevüknél és még azt is írja hogy nincsenek kiképezve az új típusra!TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
jr1994
addikt
válasz Carasc0 #247919 üzenetére
Á, régi ismerős arc, üdv újra a fórumban
Én is E75 skint pörgettem az ingyen ládából
És végre itt a Radley-Walters, pár napja épp lemaradtam róla, most összejött replay
Friss, ropogós, láncot leszámítva teljesen stock SPIC harmadik csatára kiadta.#247929 Lion81:
Javaslom képezd ki a legénységet az új tankra: [kép] [kép][kép]
Bocs, benéztem. Ha minden igaz, 90%-ra esett vissza a legénységed képzettsége. Ez normális, nem kell megijedni. Játssz velük néhány csatát, személyes tartalék + esetleg prémium fiókkal tényleg csak néhány csata, és újra 100-asok lesznek[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Baltazár123
senior tag
válasz KaLeun #247926 üzenetére
A streamerek szoktatták rá a jónépet, az összes egyértelmű "sniper" bokrot lövi boldog-boldogtalan. Főleg ha nem spotol neki senki és unatkozik. A menő arcok meg simán vakra is aranyat lőnek, mert nem fognak áttölteni vagy nincs is más a tankjukban. Most főleg nem kell a kredit miatt aggódniuk. Én még úgy tudtam, hogy vakra HE-t lövünk, kivéve ha papír tankot sejtünk ott vagy pont azért, de ezek a trükkök már a múlté.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz tween #247924 üzenetére
bakker, jól dobálja a tankokat, szal nehogy valaki sírjon.
én 90k-t vertem el mire bedobta mind az 5-öt.
az ingyé ládikóba persze nekem semmi nem volt csak a sima 250 gold meg 3 nap prém, amiből már van 500+ nap, soha többet nem kell prémre költeni.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
xAttilax
őstag
válasz tween #247937 üzenetére
szerintem nagyon jó.
AP-val tök jól használható, szóval termeli is szépen a kreditet. Nekem egyértelmű kedvenc lett az idei felhozatalból. Pedig az elején lesajnáltam és nem is akartam
Eddig ezt hoztam vele:
Nálam ez nagyon jónak számít, talán a Concept 1B-vel van több átlagom. Mondjuk még az elején vagyunk és esélyes, hogy majd picit csökken de szerintem 2400 környéke meglesz."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
válasz xAttilax #247938 üzenetére
Amikor be jött a tank tele volt az összes csata kamikaze Tiger-maus-al.
Szerintem a legtöbb tulajdonosa még nem is játszott heavyvel vagy nagy szintűvel,szinte mindegyik ment előre mintha halhatatlan lenne.Több spot sebzésük volt mint sebzés.
De hogy mondjak egy mai fura dolgot,láttam egy m60-ast Sand Riveren aki azzal szórakozott hogy a házakat lőtte és a dűnéken rodeózott,csata után kíváncsiságból megnéztem az adatlapját.
Az adatlapja szerint egy unikum játékos.
Mellesleg 12 éve játszik már.[ Szerkesztve ]
-
hmb
aktív tag
válasz phoenix1989 #247905 üzenetére
A kis accountomon amin nem költők,a megszerzett ingyen Ladabol beesett az amcsi prém TD.....
a valasz az elet a vilagmindenseg meg mindenre...az hogy 42!
-
Viktoár
addikt
válasz phoenix1989 #247942 üzenetére
Én ugyanazt kaptam mint te. Ez olyan ösztönzően hat rám, mindjárt megveszem az összes ládát.
Üdv:Viktor
-
Dr.Én
veterán
válasz phoenix1989 #247942 üzenetére
Én 500 aranyat kaptam és kettő képzési füzetet és annyi
WOT: kissio
-
Baltazár123
senior tag
válasz Viktoár #247943 üzenetére
2% vagy mennyi esély van a tankra és sok embernek több accountja is van. Inkább az lenne a meglepetés, ha senkinek se esne ki tank a ládából a fórumból. Én 2 accon nyitottam, az aranyon kívül más értelmes nem jött belőle. Ez van. Mondjuk idén szerintem nem nagyon érdekes tank a felhozatalban. Januárban veszek majd pár ládát, talán abból valami kiesik.
-
Viktoár
addikt
válasz Baltazár123 #247946 üzenetére
Nem panaszkodás képpen írtam, csak hogy nincs egyedül szegény phoenix. Megvan az a pár tank amivel szeretek játszani, a többi porfogó a garázsban, nem hiányzik egy prém sem.
Jó ideje F2P játékos vagyok, talán 3-4 havonta veszek 30 prémnapot amit több hónapig el lehet húzni a dropokkal, jutalmakkal, stb....Rájöttem hogy eddig az árral szemben úsztam, már nincsenek elvárásaim a játékkal/magammal szemben, elfogadtam hogyha szopni kell akkor szopni kell. Játéktudástól függetlenül vannak jó és rossz session-ök, felesleges agyalni rajta hogy miért. Streamekben látom, sőt tapasztalom magamon is hogy a gunmarkozás mindenkit levesz az életről, nem szabad erőltetni. Ez a játék ilyen, nem is fog megváltozni, bemész lősz azt lesz ami lesz. A céltalan játék a legszórakoztatóbb. (Meg az FV td )
Üdv:Viktor
-
Lion81
tag
válasz kisharsany #247931 üzenetére
Ok!
Egy VK3001P-ből (Tier 6 Heavy)raktam át az ebből kifejlesztett Tiger P (Tier 7 Heavy)-be a legényeket.Fel is ajánlotta hogy küldhetem 20.000.ért 75%-osra iskolába vagy 200 aranyért 100ra.Mivel így is 85%-osra estek csak vissza a fiúk így kifizettem az össz.100.000 kreditet és beültek az új járgányba!Na itt kezdődik a bibi mivel a százalékszámuk színe továbbra is pirosban van és azt írja ki a legénység alatt szintén piros betűvel hogy nincsenek átképezve és hogy képezzem át őket erre a típusra.Namármost bele is kattintok amire már kattintottam egyszer csak most egyedül a 200arany/fős választási lehetőség van!Nem értem ha egyszer fizettem miért nem képződtek át?Talán ha 100%-os ak lesznek akkor vagy mi.Tökre nem éri meg így átképezni őket aranyért mert akkor toborzok újakat 75%-ért +100k-ért inkább!Így bukom az első átképzés árát, de biztos én nem értek valamit vagy nem így kell csinálni.Sajna nem tudom így leírni ezt.Ha tudok küldök képet mire gondoltam.TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)
-
Djuree
félisten
válasz Lion81 #247948 üzenetére
ilyen akkor van mikor a legénység száma stimmel de viszont a role-ok nem, pl. az egyikbe 1 töltő van a másikban 2 vagy ilyesmi. én is szoptam már be, sokáig gondolkoztam mi hibádzik aztán egyenként átnéztem a role-okat a két tanknál és ez volt a hiba, oda kellett új embert raknom mert role-t csak goldért lehet váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
- Phoenix Contact ipari hálózati switch, nem konfigurálható, Portok száma: 8x 10/100 Mbit/s RJ45, DIN-
- Kingston A400 240GB SATA3 2,5" SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest