Új hozzászólás Aktív témák

  • Raysen623

    addikt

    válasz Dobi 562 #236275 üzenetére

    Értem. Tehát aki nem rohan be az elején hülyére lövetni magát az ötlettelen kemper. Én mindig is úgy gondoltam, ennek a játéknak arról kellene szólnia, hogy nem csak lövünk mint a hülyegyerekek, hanem valamilyen stratégiát is fel lehet állítani a térkép adottságai alapján.
    De hiába megy be az ember kb 1000-ik alkalommal ugyanoda, mindig vannak olyanok akik úgy játszanak mintha nem ismernék a pályát. A vége rendszerint totális vereség.

    Örülök ha neked tetszik egy ilyen kilúgozott esztelen lövölde, de azért ne ess át a ló túloldalára. Négyszögnek lenni sem volt soha könnyű móka, manapság meg pláne nem az. A háromszögek pedig mindig a második vonalat képezték a játékban, előre a nehéz tankok szoktak menni, a közepesek meg elvileg támogatást nyújtanánka, ehelyett spotolgatnak (könnyű tankok legtöbbje sem tudja a dolgát és türelmetlen), meg rohangálnak és meghalnak javarészt. Senkin nem segítenek általában, és minden elképzelés nélkül játszanak. Erre még rájön a WG ordenáré rossz balansza és íme rögtön eljutunk odáig, hogy lassan csak táras szarokkal lesz kirakva a játék. Tényleg szuper. :C

    A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.

Új hozzászólás Aktív témák