Új hozzászólás Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    válasz nyunyu #23543 üzenetére

    Nálam jobb a mostani, mint az előzőek. Nekem jó pár hibát orvosolt. Én is folyamatosan alt+tab- olok, háttérben fut firefox több ablakkal, közbe párom a másik gépen letölt, még sincsennek ilyen problémáim.
    Konfig adataimnál.
    Nálam van net limiter, virus kergető megfelelően beállítva, igaz net 80/20-as, ami valós 40/15.

    Ellenben a klántársamnak hiába van I7-es konfigja, mégis a wifi miatt lassabban lép be a játékba és nagyobb a lagja is, de ez nem is csoda. Gyakran be se tud lépni mert megszakad a kapcsolat. Vagy másik klántárs FX6300, 8GB ram, HD7770, tele van a gépe fölösleges alkalmazásokkal, amik futnak a háttérben, ez már elég ahhoz, hogy ő is lassan lépjen be a játékba.

    Attól még, hogy egy informatikai fórumon vagyunk, nem biztos, hogy mindenki nagyon ért a saját gépe beállításához, vagy megfelelő szoftverek kiválasztásához és azok beállításához.
    Pálya betöltéseknél memória időzítések is sokat számítanak. Én anno COD4 multival teszteltem ki, lassabb órajel szorosabb időzítés jobban preferálta a játék. Battlefield BC2 nél a virus kergetőnél kivétel közé be kellett adni a játék mappáját és rögtön 3. ként léptem be egy már akkor elavult géppel.

    Szóval nem azt akarom mondani, hogy néhány hibáról nem a WG tehet, hanem azt, hogy kis utána járással, egy jó párat el lehet hárítani.

    (#23541) emre

    Tudtommal használsz modokat, ezen felül régen többször fagyogatott a géped és nem a WOT miatt(ezt sikerült már megoldanod?), meg ha jól látom egy erősebb videókártyával van kevesebb minimum FPS-ed ugyanazokkal a beállításokkal(korábban linkelted, és aszerint néztem meg nálam).(7870-5850). Ott driver is okozhat hibát.
    Többi följebb.

    Ha gondolod szívesen segítek tesztelni, hibát keresni.

    Ezt mindenféle kötekedési szándék nélkül írom.

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Új hozzászólás Aktív témák