Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz Swinegod #232434 üzenetére

    nem tudom ki mennyire emlékszik vissza a régebbi időkre, de én igen. akkoriban nem voltak 3-4 perces, 0:15-ös csaták csak fényévente egyszer. ma meg 50 csatából 4-5 ami kicsit szorosabb, a többi 0-5:15 ide vagy oda. a kerekes fosok teljesen elrontják a játékot, pláne ha 2-3 jön falkában. meg a tankelosztás: 30 tankból nem ritka a 12-14 TD, nincs light, vagy vagy van egyszerre 3-3. artyk szintén vagy semmi vagy 3 mindkét oldalon. a belőhetetlen tankokról már nem is beszélek, vannak gyenge pontok mindegyiken, DE hiába célzol fél órát, nem találod el, mert az rng nem akarja. és itt most lehet erről vitatkozni, de a mostani pár verzióban a lövések fele vagy lepattanó,benyeli, vagy holdat, földet lösz, mindent csak tankot nem. lásd kerekesek: akárhol lövöd meg nagy eséllyel pattint, max kritikus és szalad tovább 90-el és közben minden lövése betalál és sebez nem keveset.
    az a helyzet, hogy a fejlesztők már látják a játék végét és minél többet ki akarnak sajtolni belőle amig lehet: ne felejtsük el, hogy már 11 éve megy, sokáig már nem fogja húzni.
    Az americas army 7 év után fuccsolt be, szintén a játszhatatlanság és a nyerészkedés miatt.
    arra lennék kiváncsi, hogy amikor bejelentik a végét, a sok unicum klán és játékos, akik beletoltak többezer, tizezer eurót, mit fognak szólni./ a fizetett játékosokat direkt nem emlitem, hiszen ők pénzt kapnak a játékért./

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák