Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz dorka16 #20853 üzenetére

    Van egyébként kv1s-ed? Ha nincs, akkor érdemes még most kipróbálni, mert változtatnak az ágyún. Igazi fun tank, mindig van egy csomó egy-két lövéses ellenfele, még ha nagy tier-be teszi, akkor is. Egyébként még a nagyoktól sem kell félni olyan értelemben, hogy elég gyors a flankoláshoz és egy oldal vagy hátlövés szépen odavág. Van még pár ilyen tank egyébként, de inkább TD-k, hetzer, de a legjobb a su152 a troll ágyúval, amikor egy lövéssel kiszedem a bambán leső kv1-t.

    Tettem a kv1s-re kétágú távcsövet és így már szép a látótávja, bár igaz meg kell állnom vele, de a pontos célzáshoz amúgy is azt kéne tennem és a lövés után nem sokkal már aktív is a távcső, tehát fel tudom mérni a terepet vele és irányra állni.

    Nem véletlenül mondják a legtöbben, hogy erősen brutál tank a kv1s a tierjében. Figyelgesd a csata eredményeket, ha van kv1s, pláne ha szakaszban, hogy milyen sebzés és kill átlagot csinálnak. Természetesen nem a noob idiótákra gondolok, bár sajnos azokból is van elég sok.

    (#20858) Flayer: igazából nekem áganként van egy garnitúra monster legénység és az is7-ben ülnek a top legények (amig el nem kezdem az is4 ágat, akkor mennek oda), de pont a kv1s volt a kivétel, valamiért, nem tudom miért ezeket külön vettem és nem is bocsátottam el, jelenleg 98-99%-osak a legények, a rádiós egyedül 195%-os (javítással). Volt ennél egy sokkal brutálisabb csatám már a kv1s-el, 7 kill és nyolcadikra egy tényleg noob t29-re lőttem golddal, teljesen beszűkült célkereszttel, aki ráadásul az oldalát mutatta, de lepattant (rng, hogy rohadna meg a wg, nem hagyta kilőni) és ő meg kilőtt. Azzal meglett volna az ász biztosan. Meglátom az új löveget, de lehet, hogy megtartom fun tanknak, a hetzer és a su152 mellé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák