Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #205673 üzenetére

    Uhh akkor nem volt messze a tankszerző hely. Kb 500 játékost kibannoltak csalás miatt, ebből olyan 180-190 lehetett előtted.
    Sajnálom hogy nem volt sikeres az első kampányod. Ahogy nézem jó sok csatát mentél (170), szóval a melót beleraktad amit kellett. Tapasztalatom szerint az fc fontosabb mint a játékosok. Egy jó fc egy aránylag béna csapattal is simán hozni tudja a tankszerző helyet, elmennek csaták egyéni hibákon gyakran, de ha a taktika jó akkor összességében jönni szoktak az eredmények, sőt a béna játékosok egy jó fc mellett meg szoktak táltosodni, beleszoknak a taktikába és sokkal jobban játszanak mint random csatákban. Ha az fc rossz akkor viszont hiába a jó játékosok mégis sorozatban jönni fognak a bukták ráadásul a hangulat is sokkal rosszabb lesz, a játékosok elvesztik a bizalmukat az fc-ben és megy a veszekedés.

    Licittel szerintem még simán elhozhatod a tankot. 1000 tankot osztanak még ki a legtöbbet licitálók között. Ez már a harmadik vagy negyedik kampány ahol a chieftaint el lehet hozni és nincs új cw tank vagyis a sok kötvényes játékosok már megszerezték régen. Nagyrészt olyan játékosokkal kell versenyezned mint amilyen te is vagy, elég sok fame pontod lett azokat átválthatod kötvényre, előnyről indulsz sokakkal szemben, júl. 30-ig lehet licitálni addig még rankeden is behúzhatsz kb 10 ezer kötvényt, szóval elég jók az esélyeid szerintem. ;)

    (#205675) dualface
    "ha az elmúlt 5 évet nézem még mindig a legeredményesebb magyar klán."
    Biztos hogy jó klánt nézel? :F :D

Új hozzászólás Aktív témák