Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz John_Doe #20468 üzenetére

    A 75 győzelem nem kevés még három nap alatt sem, ha az ember kifog egy siemka hordát és ez várható a hétvégén. Volt olyan nap, hogy 39% WR-em volt, másnap meg 55%, pedig nagyjából ugyanazokkal a tankokkal mentem, totál szerencsejáték kezd lenni. Szoros csata ritka, mint a fehér holló.

    Legfeljebb az lesz, hogy alsó tier-ben összeszedem és gondolom sokan tesznek így. Pl. a pzs35-el 65% a WR, na azzal hamar összeszedem, ráaduásul alacsony tier-ben sok csata nem tart 5 percnél tovább.

    Már előre látom megint mi lesz, állandóan a buta foglalások, redshire, el halluf, az ellenség vagy a saját noob gyors tankja már rohan is foglalni és most már tudom, hogy oda kell menjek, ha jót akarok, mert a csapattársak képesek hagyni, hogy befoglaljon. Tuniillik féltik az életüket és képesek lapulni és néha kiugrálni meg lövöldözni, de simán hagyják a foglalást befejezni. Ami esetleg még rosszabb, hogy egyesével odarohannak a biztos pusztulásba, miközben a társaik nagy része lapul tovább maximum néhány lesipuskás lövést leadnak, annyi a segítség.

Új hozzászólás Aktív témák