Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz zodo #195951 üzenetére

    Én tudtam, hogy a tegnapi 70%-ot közelítő winrate csak múló csoda volt. Ma már 12 csatán vagyok túl és csak 1 győzelem. A többi mind lement 3-4 perc alatt, mindegyiknél az a forgatókönyv, hogy a csapatunkból 10+ fő extrém gyorsan elpatkol, miközben az ellenségnek nulla vesztesége van a megmaradtakat bekerítik és minden irányból orrba-szájba gangbangelik.

    Ott szakadt el a cérna, mikor Tiger I-el megyek (top tierként, a kedvenc tankommal, dörzsöltem a tenyerem). Épület takarásából másik Tiger I csak kibújós-visszabújós játékot játszik, mint valami retardált, emiatt túl sok HP-ja sem volt. Én még sértetlenül érkeztem ehhez a ponthoz fullos HP-val, megálltam hát és rászűkülve, becélozva vártam a következő kibújást. Az ő tankjáról a célzókör kb 20%-a lógott le. A 4 skilles legénységem olyan gyönyörűen küldte mellé a lövést az egyik legpontosabb heavy lövegből, hogy öröm volt nézni, ő viszont egy pillanatra sem állt meg, csak elsütötte rám. Egyetlen lövéssel szétvetette a lőszerkészletet, torony lerepült és a full HP-ból már nulla HP van. Szerintem én ezzel a tankkal még soha nem kaptam be ilyet, legfeljebb csak valami durvább két tierrel magasabb TD-től legfeljebb.

    Ááááá... nem szól bele súlyos mértékben az RNG a játékba. Nem.

    Picsába már, ennyi erővel játszhatnám azt is, hogy falhoz csapkodok egy marék dobókockát és ha a kockákon szereplő számok összegének tizenkettes hatványának kétharmada prímszámra jön ki akkor nyertem. De csak akkor. Ha bármi más jön ki, akkor egy szatyornyi fagyott csirkelábbal kell agyoncsapkodni magam.

Új hozzászólás Aktív témák