Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Jadro #194755 üzenetére

    T-100LT nem szokványos light ha a skillekről és a felszerelésről van szó.

    390 az alap látótávolsága míg a többi 10-es light-nak a franciákat leszámítva 400 vagy 420.
    Ezért érdemes a látótávolságra rágyúrni és azt kimaxolni. Ezen a tankon kifejezetten ajánlott a lila kötvényes optika felszerelésnek.

    Másik érdekessége ennek a tanknak amit sokan nem tudnak, hogy a mozgás közbeni soft statja az ágyúnak elképesztően jó. Ezek a hidden statok amit a játék hülye módon nem mutat, de tanks.gg-n például meg lehet nézni:

    Ez azt mutatja, hogy torony mozgás és tank mozgás közben az egész játékban ennek a tanknak esik szét legkevésbé célzóköre. Az ilyen tekintetben legendás obj140-re, pattonra és M60-ra is ráver egy kört.
    Ennek van pár érdekes következménye:
    1) Nem érdemes stabilizátort tenni rá, mivel az csak 0,01-et javítana a ...moving és ...tank traverse értékeken, de venti helyére rakva 0,01-et rontana a Dispersion értéken és ugye a venti sok mást is javítana így például a látótávot is növelné kicsit.
    2) Ezt még skill4ltu sem tudja, de amúgy láttam róla youtube-on gyakorlószobás teszteket és beigazolódott az amit a tanks.gg is mutat, vagyis hogy teljesen felesleges a legénységre a pillanatkép és a sima utazás skill ilyen soft statok mellett. A sima utazás csak a ... tank moving értéket befolyásolja a pillanatkép pedig csak a ...turret traverse-et. Ezek pedig olyan alacsonyan vannak, hogy 0 azaz semmi változás nincs bennük ezeket a skilleket használva.

    Így néznek ki a soft statok, venti-optika-töltésgyorsító felszereléssel, pótkajával, bia-val:

    Ezeken az értékeken a pillanatkép és a sima utazás semmit nem javítana, a stabilizátor pedig olyan picit javítana amit meg sem lehetne érezni, a venti sokkal hasznosabb itt.

Új hozzászólás Aktív témák