Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Black Friday Special

    Közben megjött a hír a hétvégi akcióról is.
    Jó hír, hogy úgy néz ki végre 50%-os fogyó akció lesz. A fekete piacos móka óta amivel leszippantották a kreditet még csak 25%-os leárazás volt fogyókra. Valószínűleg prém kajára fogom elverni a 30 millió kreditem.

    A normál tank leárazás amit vártam nem úgy sült el mint szerettem volna. 40%-os akció lesz ami nagyon jó, de csak 4 tankágra és pont 4 nagyon fos ágra: kínai td, kínai med, új francia heavy és német light ág.
    A 10-es német light-ot ki tudnám húzni könnyen a prém nap és a kapott x5 szorzókkal. És most meg is tudnám venni 40%-kal leárazva aminél olcsóbb valószínűleg sosem lesz. Viszont állítólag ez a legrosszabb 10-es light szóval nem tudom kell-e ez nekem. :F
    Kínai med ággal már végeztem, kínai td-k egyáltalán nem érdekelnek azokat kihagyom. A 9-es francia heavy-t viszont lehet érdemes lenne kihúzni. Elvileg nagyon jó tank és van egy csomó koalíció küldetés amihez jó lenne.

    (#192610) galervin93
    Az hogy kinek mi ér többet a kredit, prém nap, free xp, garázshely és legénységi könyv közül nagyon relatív.
    Én például nem veszek magamnak prém napot szinte soha, kreditem a frontline miatt van épp elég. Szóval nekem a prém nap 100x többet ér mint a kredit. Ha viszont nem érnék rá most játszani vagy amúgy is lenne egy év prém fiókom akkor meg a prém nap nem érne semmit.
    Eu szerveren van egy csomó garázshelyem amiket küldetésekkel szereztem, minden nemzethez van több sok skilles legénységem is, így itt a garázshellyel és legénységi könyvvel nem megyek sokra. Free xp-m is több százezer van míg kifejlesztendő tankom már nem sok így az sem kell. Ugyanakkor ruszki szerveren ahol még újonc vagyok baromi jól jönne a garázshely, free xp és a könyvek is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák