Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz Djuree #19090 üzenetére

    En sem gondoltam komolyan :DDD , amolyan felemas erzeseim vannak, oszinten szolva :
    1.ha mar 2 evet kinlodtam, azert, hogy megtanuljak valamennyire jatszani + meglegyen egy rakas tank - tiertol fuggetlenul, mondjuk most kb 5-6 db 10es tank van a celkeresztbe, 2hoz mar kozel vagyok -, akkor minek vagy hogy hagyjam abba ?!
    2.a forditottja : ezert kinlodtam en 2 evet, egy rakas idot bealdozva, hogy elerjem a 10es szintet, hogy egy rakas idiota tokfilko melle tegyen be csataba, akik a 10es tankjukkal is annyit tudnak, hogy je' lo''.
    Semmi elkepzeles, nem nezik a kis terkepet es millio kis aprosag, amik feb@sszak egy 15 ezer csata felett levo ember cukrat.Persze en sem vagyok egy nagy jatekos, de az alapokat nagyjabol megtanultam, persze en is sokat hibazom.Na, egyszoval, ez a masik erzes is kavarog bennem.Mert ha nincs sikerelmenyed : atlottem egy tankot amit nehez atloni (en nem hasznalok arany loszert, csak nagyon ritkan...tenyleg ritkan), vagy kilottel ennyi tankot, vagy szereztel egy ilyen medalt, akkor minek jatszani ? Csak azert hogy celtalanul eltoltsd az idod egy olyan jatekra, ahol nincs sikerelmenyed ? Eleg esszerutlenul hangzik, nem ?

    Akkor inkabb keresek egy masik jatekot, pl Stalker, ahol a Exoskeleton cuccomba es a Gauss puskammal en vagyok pl az Istencsaszar :C
    Vagy jatszhatom Magyarorszag kiralyat, es dinasztiat epitek, es elfoglalom fel Europat, meg fel Azsiat a Crusader Kingsben. Vagy eppen a Hearts of Ironban legyartok 30 atombombat Magyarorszaggal, mert ugy esik az jol nekem.
    Es meg sorolhatok millio egy jatekot (akar regi Dos alapuakat is, mert akkor is csinaltak am elvezetes jatekokat - sot meg elvezetesebbeket mint most).

    UI : lehet en sem tudnam megsem abbahagyni, de mondjuk januarban felbontom a netes szerzodesemet :DDD Ha anelkul is fog menni a WOT, akkor en egy rohadt nagy feltalalo vagyok Houdinibe ultetve :P :DD

    UI 2: ez marha jo beszolas volt ettol a Serb nevu faszitol :DD

    UI3 : akkor senki sem jeletnkezik arra a dologra hogy lecsereljem a felsegjelet ? na mindegy, akkor at kell nyalazzam az egesz kib'szott forumot...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák