Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Mi ez a chieftain markolási mánia a streamereknél? Nem csoda, hogy Skill nem tudta markolni, belenéztem pár ismertebb streamer adásaiba és majdnem mindegyik grindelte a 3 jelet rá az elmúlt 2 hónapban valamikor.
    Ráadásul sokan nem is a saját acc-jukra csinálják. Daki például több wg-s cc acc-on is 3 markolta. CarryBarry pedig Buksika11-nek csinálta meg aki a neve és a korábbi klánjai alapján magyar. A statján eléggé látszik is, hogy ezzel a tankkal nem ő játszott többnyire. Az adás amikor sikerült neki a 3. jelet felrakni rá: [link]
    CarryBarry amúgy már úgy csinálta meg rá a 3 jelet, hogy akkor már 6500 volt az elvárt vagyis már csak nagyon picivel volt alatta annak mint amennyi akkor kellett amikor Skill csinálta. De neki is 300 csata kellett hozzá.
    De láttam próbálkozott Decha (Cígan acc-ján), Aniallator és Chessgeanie is vele. Chessgeanie-nek láttam olyan sok órás adását pár napja ahol bőven 5000 felett volt az átlagsebzése vele mégis csak 90% körülig jutott. Jól felverték egymásnak az elvárt értékeket.

Új hozzászólás Aktív témák