Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #186960 üzenetére

    Én is maximális méreten használom a "kis"térképet. :)
    Skill-től tanultam, hogy az egyik szemed mindig azon kell tartani. Egyébként nem csak ikonok vannak rajta. Elég jól le van képezve a pálya, látni hol vannak a szokásos sniper vagy spotter bokrok így ha azokat megtanulod hol vannak a térképen akkor kevés célzással jó sok vak lövést lehet leadni.
    Engem nem zavar, hogy maximális méreten van, de az eggyel kisebb mérettel is tudnék játszani. A kettővel kisebb már nem okés, de még játszható, ha annál kisebb akkor viszont nekem olyan mint ha nem is lenne. Emilia-nál nagyon kicsinek tűnik bár azt hozzá kell tenni hogy valószínűleg más felbontáson játszik. Én 1080p-ben játszom. Szerintem ő ennél magasabb, talán 4k felbontáson játszik, de a streamet 1080p-re átalakítva küldi. Az sem mindegy kinek mekkora monitorja van és hogy mennyire jó a szeme.

    3 tank közül nekem csak az M4 improved hiányzik így én azt fogom választani. T14 nem túl jó tank és amúgy is könnyű beszerezni, új acc-hoz gyakran adják kóddal ott ki lehet próbálni. A Ram II elég mókás kis dög. Nagyon magas dpm-je van a szintjén, elképesztő gyors újratöltéssel, de pici alfával. Remekül lehet vele láncon tartani az ellenfelet. Az M4 improved-ról nem tudok semmit. Ha nem lenne meg egyik sem akkor kideríteném milyen tank az M4 imp és aközött és a Ram II között választanék.

Új hozzászólás Aktív témák