Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Jó ötlet a wg-től ez a kreditért legénységet újítás. Ezzel is vonják ki a játékból a felhalmozódott kreditet és olyan dologra megy el ami nem árt a játéknak. Mindenkinek jobb ha nincs ekkora különbség a legénység szintjének tekintetében a régi és az új játékosok között.

    Ha már legénység akkor skill4tlu csinált egy 25 perces videót a legénység skillezéséről. Elmondja benne, hogy ő melyik skilleket tartja fontosnak és hogy melyik tanktípusnál mit rak a legénységre: Crew Skills! What are they and Which to Pick for Your Crew?

    Ha valakinek túl hosszú a 25 perces videó vagy nem bírja az angolt akkor röviden a lényeg magyarul:
    1) Kb 4 skillt tart fontosnak minden legénységen. Így ha van egy 3-4 skilles legénységed akkor azzal már teljes értékű lesz a tank. A további skillek nagyon kis hatással vannak a tankra, nincs számottevő különbség egy 4 vagy egy 6 skilles legénység között. (Pont ezt írtam én is itt a fórumon korábban, sőt szerintem 2 skillsortól lesz használható a tank és onnantól minden további skillsor egyre kisebb mértékben javít rajta.)
    2) Fontos skillek amiket mindenképpen érdemes minél előbb felrakni: 6. érzék, pillanatkép, sima utazás, helyzetfelismerés, adrenalin - ezt nevezhetjük vegyes skillsornak ezt szokta felrakni az első vagy a 2. sorba
    3) A 2-es pontban említett vegyes sor mellett med-ek lightok esetében camo sort rak még fel az elején, heavy-k esetében javítást.
    4) Ha a második sor is fullos akkor szokta resetelni a legénységet és felrakni a bia-t az első sorba aztán visszarakni a korábbi első és második sort ügyelve arra, hogy a 100%-os működő skillek rögtön működjenek
    5) Csomó skillt feleslegesnek tart mióta behozták az újratöltődő fogyócikkeket. Például ezermester, fegyverkovács

    15:50-nél van egy táblázat amiben összefoglalja melyikek a fontos, esetleges és szükségtelen skillek:

    Gyakorlatilag évek óta pont ugyanígy képzem a legénységeim én is. Annyi különbséggel, hogy én az adrenalin helyett biztonságos elhelyezést raktam mindig. De lehet igaza van és az újratöltődő javító miatt már nem annyira fontos a biztonságos elhelyezés.

    Illetve aki lemaradt volna róla, az új patch-ben módosítottak még a korábban tervezett med újraegyensúlyozáson: Medium Tanks Rebalance: A New Iteration
    A lényeg: Az az első tervezett változások óta az STB1 megkapta a hidraulikus rendszert aminek köszönhetőn 12 fok csőlehajlásra képes, valamint módosították a tornyát hogy sokkal nehezebben lehessen belőni. A Leopárd1 megtartotta az apcr alap lőszert.
    Buffot kapott még az indian panzer, mutz, leo pta, sts2, sta1, type61

Új hozzászólás Aktív témák