Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobyjack

    senior tag

    válasz kchryss #185243 üzenetére

    Valami ezzel a rendszerrel tényleg nincs nagyon rendben. A grindelőket még mindig nem sikerült kiszűrni, például a leggyengébb sráf átlaggal felért illető 1337 csatát ment míg felért:

    Másrészt ma hajnalig csak 2054 ember ért fel a csúcsig és ez nagyon kevés ahhoz képest hogy mennyien mennyi időt tettek ebbe az egészbe. Nekem a matematikai esélyem megvan a tankra, de legalább egyszer fel kell érnem a tetejére, hogy meg is legyen, ami nagyon-nagyon nehéz a jelenlegi szabályokkal. Egyébként jó lenne már tényleg tudni, hogy miért is megy a harc, mert ez így elég béna.

    IS7-el igazad van jó az irány, de nekem még jobban bejött a végén az OBJ277-OBJ260 kombó. Mindhárom tanknak megvan a megfelelő sebessége, amivel vissza lehet vonulni és a kívánt páncélzata is. A SupConq nálam nagyon elvérzett magasabb szinteken, egyszerűen nem elég mobilis. Lemaradsz a sebzésről a végső rushban, ha pedig vissza kell vonulni, nem tudsz. Nagyon irígykedem emiatt azokra, akiknek megvan a Chieftain, mert nekem a SupConq a mobilitását leszámítva a legjobban fekvő tank lenne. Mikor lehet legközelebb megszerezni?

Új hozzászólás Aktív témák