Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz wwenigma #179904 üzenetére

    Ez pedig sajnos így van. Ha már kiírta, hogy Bázis elfoglalva, akkor már mindegy, a végeredményt elkönyvelte. Ezen csak a fent említett párhuzamos foglalás tud segíteni, az is csak döntetlenre.
    De ha belegondolsz, logikus. Az a két feltétel van, hogy foglald el a bázist, VAGY lődd ki az összes ellenséges tankot. Mivel előbb foglalták el a bázist, mint ahogy ti kilőttétek az összes tankot, így ők előbb teljesítették az egyik feltételt, ezért behúzta nekik a győzelmet. Ha mindketten foglalnak, akkor van egy enyhítés, ami igazából nem is tudom, miért lett kitalálva. Nincs benne semmi logika. Mindig gondolkodtam, hogy minek ez a pár másodperces türelmi idő, és miért csak párhuzamos foglalásnál lehet kihasználni.
    (Lehetne olyan is, mint a WoWs-ban, ahol amint kilőtték az utolsó hajót, vagy befoglaltak, rögtön megáll a csata, és jön az eredmény. Bár ott meg az az idegesítő, hogy az animáció is azonnal megáll. Legalább az kifuthatna még pár másodpercig, mint a WoT-ban. Így olyan, mintha kifagyna a játék.)

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák