Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz vJokka #179428 üzenetére

    Grat a 3 jelhez!
    Egyébként nem erre a csatára kaptad a 3 jelet, mert akkor azt jelezné a csatajelentőn. Valószínűleg már korábban megcsináltad úgy hogy észre sem vetted. :D

    (#179440) @joergie:
    Én jól kipihentem magam a maratonra. Egyetlen probléma, hogy mivel nem különösebben érdekel a nyeremény kerekes tank így nem tudom mennyi motiváció lesz.

    A terv nálam az, hogy az első napokban nagyon megtolom, mert van pár tank amivel foglalkoznom kell és pont jól összejöttek az időpontok. Ma van az utolsó nap, hogy aktiváljam a global map-on a klán kampányban nyert pontokból a prém napjaim. Azzal kapni fogok 4 nap prémet. Kínai holdújéves 75 győzelmes küldetést meg akarom csinálni, még 1 sincs meg belőle, így lesz dolgom ezzel. Ennek érdekében átképeztem egy legénységet a 9-es kínai heavy-be. Ki akarom húzni vele a 113-at és javítani a wr-em, mert régebben mikor játszottam vele eléggé béna voltam még hozzá.
    Aztán ha végeztem a kínai küldetéssel akkor marad két 9-es tank amit húznék, a patton és a lengyel 9-es. Mind a kettőt szeretem és jó tanknak tartom így élvezet lesz velük a játék.
    Már csak szakasztársakat kell majd találnom és akkor a wr is rendben lesz. :)

Új hozzászólás Aktív témák