Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz kchryss #177624 üzenetére

    Szerintem csak az IS nem merte átlépni a folytonos fehér vonalat. Mert ugye a KRESZ... :DDD

    A másik felén a kommentednek viszont elgondolkodtam, és filózgattam kicsit.
    Érdekes, amikor ilyeneket olvasok, hogy valakinek nem megy az artykkal a játék, meg tegnap írta kdr730, hogy törött kéz hadművelet, és hogy emiatt velük szenvedett egész nap.
    Nem tudom, ti ketten épp hogy álltok az artykhoz, de van, aki hangoztatja, hogy akvárium pucolás, meg hólapátolás közben is lehet velük kék statot hozni, annyira nem kell hozzá skill. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nincs mindenkinek minimum zöld statja velük?
    Én pont azt vettem észre, hogy aki elért egy használható szintet úgy átlagban, mondjuk 900-1000 wn8, az már tud jobb statot csinálni velük, mint a saját átlaga. De csak azért, mert nem hülye a játékhoz és a minimaphoz. Meg a többi tankhoz is kicsit konyít már talán.
    Aki meg nagyon jó játékos, az meg eleve minden tankkal jól elvan, mert tudja, mit kell csinálni, általában automatikusan, tudat alatt reagálja le a csata állását, így artyval is tud tisztességes támogatást adni.
    Aki hülye, az meg artyval sem tud kezdeni semmit. Nagyon látszik a különbség a csatában, amikor az ellenfélnél egy piros artys van, és amikor egy sárga+.
    Innentől, véleményem szerint, az a része nem állja meg a helyét az érveknek, hogy az artykhoz nem kell tudás. Tény, hogy könnyebb velük játszani, mint a többi tankkal, de azért ahhoz, hogy érdemi hatással legyen a csatára az arty, kell is tenni vele. Van velük gond, ez tény. Én személy szerint korlátoznám őket max 2-re, de inkább 1-re, és visszavenném a kábítást max 10-12 mp-re. Vagy, ha már 20-akra elkábít, akkor a hatása legyen kevésbé súlyos. Sőt, akár lehetne egy olyan felszerelés, ami csökkenti az artyk kábításának az idejét. Mittomén, fejlesztett zajcsökkentős sisak, vagy valami egyéb hülye néven. Hogy lehessen ellenük aktívabban is védekezni.
    Ez mind csak személyes vélemény, és a saját megfigyeléseimen alapul. Minden, a valósággal megegyező dolog csupán az RNG műve! :D

    KISDUCK: Ez hatttalmas! Én nem nagyon követem a wotinfó kommentjeit, csak néha, így köszi, hogy áthoztad. Kár lett volna lemaradni róla. DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák