Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz notika77 #173950 üzenetére

    Nem kell mindig okokat keresni. Másokkal is előfordult már, hogy akár 1-2 hónapig szívatja a játék. Nem gyakori, de előfordul. Az ellentéte is elő szokott fordulni amikor meg hetekig jobb a wr-ed, mint amit a teljesítményed indokolna. Nekem most például ez utóbbi van, 30 napos wr-em 61% pedig 55-56%-os játékos vagyok.
    Ahogy jött majd úgy el is múlik a negatív széria. Ha nagyon zavar valakit akkor szakaszozni kell jó társakkal és/vagy op tankokkal játszani. És sokszor kell szervert váltani. :)

    (#173949) @jano_77:
    Wotzillán megnézve a 30 napos tank listádat azt látni, hogy a 10-es tvp, a type4, a 8-as prém progetto és a conway húzza le nagyon a wr-et. Tvp és progetto jó tankok, azokkal valószínűleg egyszerűen szopón voltál, a type4-gyel viszont kevés az átlag sebzésed akkor is ha folyamatosan agyhalott csapattársakat kapsz. Type4-et használd full gold-dal ha eddig esetleg nem így tetted volna és kicsit játssz vele óvatosabban, a másik 2 tankot meg pihentesd kicsit. AMX M4 mle. 51-et fullozd ki free xp-ből ha nem fullos még. TD-ket ha szívat az mm ne erőltesd.

Új hozzászólás Aktív témák