Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz Jokerdapro #173429 üzenetére

Én már 5 garnitúra legénységet húztam a type64-ben. 6-os SH-ra alap tank és mivel prém tank és 6-os SH-ban amúgy is gyorsan és sok xp jön így elég gyorsan jönnek a legénységre a skillek.
    Ebből lett 2 legénységem a heavy ágra, 1 a med ágra, 1 a light ágra és most megy benne az 5. amit még nem tudom melyik tank fog megkapni.
    Egyetlen hátránya, hogy van benne rádiós és 8-as szinttől a kínai tankokban nincs rádiós, így mellékhatásként lett egy szuperképzett rádiósom. :D

(#173435) @inferno88:
    Rengeteg tank van amit meg tudnék most venni. Viszont azon gondolkodom, hogy mivel nem sürgős egyik sem és mostanában szokott 15%-nál nagyobb akció is lenni 8-10-ben (2x már volt idén, korábban csak tott-ban rémlik hogy volt), így lehet kivárok még nagyobb akcióra.
    Ezeket tudnám egyébként most megvenni:
    10-es kínai light
    10-es kínai med
    9-es ruszki arty
    Waffentróger pzIV
    AMX 30
    Pantera
    ISU-152
    Charioteer

Ezek közül csak a Panthera az amivel most játszanék is ha megvenném.

(#173453) @wwenigma:
    Daki például nagyon lebutított grafikával játszik pedig a gépe bőven meglenne a fulloshoz: [link]
    Circon-nál kb a grafikai beállítások harmada van levéve 0-ra a többi max-on.
    Straik(egyik legjobb játékos) egy időben minimum grafikán játszott.
    Skill4ltu-nál majdnem minden max-on van csak a nagyon zavaró dolgokat kapcsolta ki.

Szóval sokféle beállítással játszanak, de azért van pár beállítás ami szinte mindenkinél ki van kapcsolva vagy le van véve a legalacsonyabb szintre.

Új hozzászólás Aktív témák