Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz grex4 #16966 üzenetére

    Nem tudom hol szerezted a kereskedelmi diplomád, de meglehetősen unortodox szemlélet, hogy az elégedetlen ügyfél szívesebben költ. Bár nem vagyok a sablonok híve, de nem véletlenül tanítják mindenhol, aminek köze van a közönség/vásárló figyelmének fenntartásában, hogy az érdeklődést meg kell ragadni és nem szabad elengedni.

    Ha valaki elégedetlen a videójátékkal, az nem fog rá költeni, hanem keres mást, mert hamar megunja. Én ezért sem tartom szándékosnak, hogy az MM hajlamos sokszor rátenni a szopóágra. Szerintem ez az elcseszett algoritmus egyik defektje amivel a WG nem tud mit kezdeni, mert nem akarja nagyon megbolygatni.

    Egyébként ezért is lenne szerencsés ha az MM-et tényleg átalakítanák úgy, hogy az effet is beleszámolja a csapat összeállításba. Hogy ez mennyire bonyolult, arra van sok más példa más játékoknál, ahol a statból levezetett hatékonysági mutatót is kalkulálja mikor összesorsol mással/másokkal. Nem is kéne sokat variálni, csak amikor megvan az adott csatára a 30 ember, akkor ossza szét eff szerint őket. Lehet egyik oldalra több nagy vas kerülne de a harci értéket amúgy sem a tank adja, hanem aki használja.

Új hozzászólás Aktív témák