Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    Tegnap kedvem támadt menni egy kicsit az FV4202-vel. Mi még nagyon nem vagyunk barátok. Azért az FV nem egy kezdőbarát cucc, én meg medekkel kezdőnek számítok. Plusz a játék sem akart nagyon az oldalamra állni. Amikor spoton tartottam egy oldalt tornyozgatva csipegetve, láncolgatva, akkor persze egy arty sem volt a csapatban. Többször sem találtam el full beszűkülve egy dombtetőn álló Cromwellt, meg ilyenek.
    No de a lényeg, azért sikerült meglelnem párat a sz@rban elrejtett mazsolákból, mert szerintem egy T95 összetörte a billentyűzetét miattam, az tuti. Pattintottam két lövését is (1500hp) a tornyommal úgy, hogy oldalról lőtt. Nem tudom, hol találhatott el, de mosolyogtam picit a sok sírás közepette. Mert amúgy sakkban tartottak Erlenbergen a vízparton egy IS-3-mal, és egy Obj. 263-mal. Bármerre akartam volna mocorogni a szikla mellett, valaki tudott volna lőni. Már fel voltam készülve egy altatás nélküli análbeültetésre. :D
    Szóval a lényeg, néha észre kell venni azt is, amikor nekünk kedvez az rng. Persze ez akkor jó, amikor egy ilyen lepattanó miatt mondjuk megnyerünk egy csatát, de így sem volt kellemetlen. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák