Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Simulacrum #168878 üzenetére

    1600-2000 körüli sebzéssel, 35-45% stráfszerzéssel kb 150-250 csata a 15-ös szint. Elég nagy a szórás sok függ a teljesítmény mellett sok függ a szerencsétől (MM) is.
    Ha a leo helyett végig is7-tel mész szerintem 14-es szintet minimum elérted volna. Sokat számít a tapasztalat. Nekem ez már a harmadik ranked szezonom volt a béta szezont is számítva. Előző szezonban 362 csata sem votl elég a 15-ös szinthez, most meg 200-zal simán meglett és még ebben is volt elég sok hiba így tudom hol/miben fejlődhetek még. A következő szezonban szerintem még könnyebben fog menni és akkor már neked is lesz tapasztalatod amire építhetsz és neked is sokkal gyorsabban fog menni.

    Type5-öt nem kell félteni. Mivel most vettem meg így én ezzel húztam ki a 16-os szintet. Gyenge teljesítményre is ontja az xp-t, amit eddig is tudtam mert láttam a csapatokban milyen jó helyen végeznek rendszeresen. Elég sok bónusz xp jár a modulsebzésre és legénységi tagok kilövésére, ebben pedig a type5 verhetetlen. A másik, hogy tökéletesen beálló sidescrape-elő is7-be simán beleverek 500-akat. Ráadásul most a ranked térképek is egész jók voltak type5 szempontból. Egyedül malinovka volt ahol nem tudtam általában mit csinálni, mert mire felértem a hegyre vagy letoltuk őket és már nem tudtam semmit lőni vagy meghalt mindenki és már vissza sem tudtam vonulni előlük. Undorító egy tank, de rankedre nagyon jó.

    Fishermans Bay érdekes, mert voltam kb 10 csatában a déli oldalról ahol ment az 1-es rush és mind a 10 bukta lett. Mindegyiknél jól reagált az ellenfél, gyorsan letakarította a közepet és onnantól övék volt a térkép háromnegyede, korntollálták a közepet és spotból agogyverték az 1-esre beszoruló csapatot.

    Amúgy érdemes meglesni a top50 listáját a ranked végeredményén. Van benne 1500 átlagsebzéses, 50% wr-es játékos is aki azért került ilyen előkelő helyre, mert beletolt 800 csatát. :D

    (#168884) @e-newsee:
    A lenge öltözetű pucsítós nénikhez annyira hozzá vagyok szokva, hogy fel sem tűnnek, ha ilyet látok. ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák