Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz Emu #168876 üzenetére

    Nekem a 12. nem jött össze. A 21 napból 10-et nyaraltam, szerintem ha vagyok végig meglett volna a 15. Érdekes módon én semmivel sem találtam nehezebbnek pl. a 11-es szintet, mint a 7-est. Annyi talán a különbség, hogy a nyertes csatákban nagyon kell sietni, mert még IS-7-el is lassú voltam odaérni helyekre, mert addigra már győzött a csapat. Majdnem többször fordult elő, hogy vesztes csapatban szereztem stráfot, míg nyertesben meg nem.

    Érdekes az is, hogy majdnem 400-al nagyobb WN8-am van Leo 1-el, mint IS-7-el, mégis óriási különbség van a két tank között rangsorolt csatákban az IS-7 javára. Közepes szinten játszottam vele, mégis szinte folyamatosan jöttek a stráfok, ha medekkel mentem, akkor meg veszítettem őket. Két dolog miatt van ez szerintem. Egyrészt az artyk sokkal kevesebbet sebeznek egy IS-7-be, mint egy közepes tankba, amit néha egylövéseznek is, másrészt az IS-7 páncélja brutális. Ugye mindenki arannyal lő ebben a módban, mégis rengeteg lepattanó van. Bár mondjuk az is igaz, hogy hihetetlen mennyiségű lövéseimet nyelték el 0 sebzéssel az ellenfél batchatjei. Viszont, ha én mentem Battel sose voltam ilyen szerencsés.
    IS-7, Type 5 és Super Conq. ez a három tank, esetleg még Batchat amit láttam elől xp-ben a csaták végén, direkt mindig figyeltem. Ha lenne Type 5-öm akkor se mertem volna menni vele, mert azzal még esélytelenebb odaérni rushnál.

    Fishermans Bayen nálam mindig a déli csapat nyert egy egyszerű rush az 1-es vonalon stratégiával. Sose tudtuk megállítani őket. Volt mikor nem sokon múlt, de mindig a déli csapat nyert azokban a csatákban, amiben játszottam.

    Érdekes módon jobb csaták a 7-es 8-as szinten voltak. 11-esen, ahol végeztem ott szinte minden csata 1-2-3 - 15 lett. Vagy gyorsan nyertünk vagy kikaptunk, mert mindig rusholás volt valamelyik oldalon. Kreditben olyan -500 ezerben végeztem, de ugye nem jutottam a végére és kicsit már erőltettem is a végén. Összességében bár kicsit valószínű mínuszos a dolog az ingyen aranyért szerintem megéri játszani. A bronz ligát a 3 hét alatt, aki minden nap tud játszani el lehet érni közepes játékosként is.

    Remélem tartják a fél éves időközöket és februárban lesz ismét. Akkor lesz több időm játszani és már tudom mire kell figyelni, mivel kell majd menni, megcélzom a 15-ös szintet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák