Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Simulacrum #167430 üzenetére

    Ez már a harmadik szezon lesz. Eddig minden szezonban más szabályok voltak. Kísérleteznek vele, hogy melyik verzió jön be a játékosoknak.

    Általában a legmagasabb rang elérése elég az arany ligába kerüléshez is. De ez mind attól függ, hogy hányan játszanak ezzel a móddal és milyen eredménnyel.
    A legmagasabb rang eléréséhez pedig nem a wn8 a mérvadó hanem az idő. Direkt úgy van megcsinálva a rendszer, hogy egy gyengébb játékos is eljuthasson a legmagasabb szintre csak többet kell érte játszania.
    Ami jobban számít a játéktudásnál az a tankállomány, a türelem, a kitartás, a higgadtság és a szerencse. Szerencse alatt arra gondolok, hogy az mm milyen játékostársakat ad melléd. Mivel a győzelemmel lehet előre haladni és 15v15-ben vannak itt is csaták, így nagyon sokat számít, hogy mennyire szívat a rendszer. 15v15-ben egyedül nagyon kevés a te teljesítményed a csata megnyeréséhez, 7v7 formátum sokkal jobb lenne. Rengeted példa volt előző szezonokban is arra hogy két játékosnál teljesen azonos teljesítmény mellett az egyiknek elég volt 100 csata elérni a csúcsig míg a másiknak 300 kellett hozzá. Nekem is volt olyan élményem amikor száguldoztam a létrán felfelé különösebben jó teljesítmény nélkül és olyan is amikor mindent megtettem nagyon jól játszottam aztán mégsem mentem előre semmit. Hiába vannak elvileg kiegyenlítettebb csaták tudás alapján a gyakorlatban ugyanolyan sok nagy arányú győzelem és vereség van, mint randomban. Ebből is látszik, hogy ezek a nem szoros csaták nem a sok gyenge játékos miatt vannak hanem sokkal gyakrabban visszavezethető a pályák kiegyensúlyozatlanságára, jó-rossz taktikai döntésekre, hógolyó effektusra.

    Az egyébként elmondható volt az eddigi szezonokról, hogy a létra első felében nagyon megéri ezzel játszani random helyett, mert prém lőszer használata nélkül is jól lehet előre menetelni és a sok jutalom ami a szintlépésekért jár nyereségessé teszi ezt a módot. Aztán eljutsz egy olyan pontra amikor már egy rosszabb mm sorozat után elkezdhetsz jojózni a szintek között és ahol már mindenki prém lőszerrel lő mindenre, na akkor kell elgondolkodni, hogy megéri-e ezzel játszani.

    Szóval az hogy meddig jutsz a létrán főleg attól függ, hogy hogyan szoktad viselni ha hiába játszol jól, mert szívat a rendszer és folyamatosan bukod a meccseket a többiek miatt és hogy mennyire vagy türelmes.
    Tankállomány szempontjából előző szezonban ezek voltak a legjobb tankok:
    type5 heavy (főleg a létra első felében), super conq, wz1115a, ruszki medek, bc (alsóbb szinteken nagyon költséghatékony)
    Egy adott szinten általában látod éppen melyikek a meta tankok, mivel játszik a többség mivel sokszor ugyanazokkal a játékosokkal kerülsz össze csak keverve a két oldalon. Ez alapján meg lehet kontrázni a metát. Például ha sok a heavy és lassúak a csaták akkor nagyon jól lehet arty-val és type5-tel haladni, ha sok a med és rövidek a csaták akkor mással kell kontrázni.

    Arra majd kíváncsi leszek mennyi lesz az obj268v4. Előző 10-es minikampányban már hánytam tőlük, mert minden nap azok ellen kellett órákig játszanom. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák