Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz 5-ös kezelő #166180 üzenetére

    Minden a kerettol fugg, illetve, hogy hasznalt is jo, vagy sem. De ebben a temaban mar jobb lenne a megfelelo topikba irnod. Viszont iranymutatasnak ollie gepe egesz turheto, WoT ala. Ha uj is johet, akkor viszont a Ryzen 5szerias procikkal szemeznek, akar az APUkkal is, a WoT el lesz azokon is, csak megfelelo rammal kell parositani. (A10-7870k-m volt egy jo ideig, fullHD 60FPS wotoztam rajta nemi kompromisszummal. Aztan akartam minden csicsat, majd 4kn kotottem ki...) Viszont osszegek tekinteteben kosd fel a gatyat. 150k minimum,amit el fogsz verni.

    Csak par pelda, innen hardveraprorol:

    Itt a proci problemas (hogy lehet egy ilyen egesz jo konfigba ilyen alja procit tenni??? En valami ilyet tennek bele, vagy egy broadwell-t, de nincs szerencsed, a ph-n nem akad most ilyen, amugy is kevesen vettek ilyet, na nem azert, mert vacak, hanem mert szinte rogton ra jott a 6os szeria, a legtobben inkabb kivartak. Nekem viszont kompatibilitas miatt kellett, hackintoshoz.)

    Itt meg nincs VGA, amikbol kb ezek korul alkul a legalja: nVidia AMD

    ha jo vagy alkudozasbol, akkor pl egy ilyen hirdetesben keresnek VGA-t.

    itt van megegy, ami erdekes lehet, de nem tetszik a deepcool tapagyseg markanev, ra kellene kerdezni a tapegyseg topikban, illetve nincs VGA.

    Illetve egy AMD-s meg itt, de ide kell venni RAMot,VGA-t es val tapegyseget is. Es esetleg gond lehet, hogy max 4GHzig megy a proci, viszont 4 mag helyett van 6 plusz HT (SMT neven), masik dolog, hogy a WoT meg mindig nem nagyon hasznal tobbet 3 magnal... inkabb 2.

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák