Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz BigStraw #164793 üzenetére

    Inább úgy mondanám, hogy 80%éka a játszott csatáknak jellemzően jó vele, csak mindig alkalmazkodni kell a leosztásoz. Csak akkor menni elől, ha top tier vagy, és akkor is ésszel, sosem egyedül, ha meg van bármi ami magasabb tier nálad, akkor support, másod sorból, esetleg harmad sorból, és lehetőleg mindig megválasztani a célpontot, pl egy rhm td és egy t32 között én pl az rhmet választom, ok: puha, ésrengeteg modulsérülést vihetsz be neki, kisebb eséllyel fogja a tieidet püfölni, T32-t meg csak akkor, ha nincs más, viszont mivel HE ammót lősz, igy te mindig tudod sebezni, mégha cak kicsit is.
    A 152mm ágyúval sosem lősz AP-t. Lehet nálad mondjuk 5 darab (és akkor már a "goldammo" verzióból tegyél be 5öt, de csak másodlagos lőszernek), de a lőszer készleted maradéka kifejezetten HE! Tedd az egyes pozicióba, igy mindig azzal fogsz ezdeni, nem kell figyelni, hogy átváltsd. Igy lesz majd fun a KV-2.:)
    Youtube

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák