Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Viktoár #159698 üzenetére

    Erre azt mondom, hogy tessék korhű csatákat, korhű tankokkal játszatni, aki ezt kitalálta hogy 20-25 év különbséggel technikai tudással rendelkező tankokat engedjünk egymásnak, rektálisan bántalmaznám egy faragott karóval.
    Rögtön nőne a játékostábor, maguk alatt vágják a fát eszetlenül ezzel. 30-40-es években egyértelműen a németek dominálnának, de ez így is volt a valóságban is, el kéne már felejteni a világháborús sérelmeket, taktikával, csapatjátékkal megint bilibe lóg a kezem, le lehetne győzni a német monstrumokat. 50-60-as évek oroszok brillíroztak, jó akad német, amerikai, brit oldalon egy egy kihívó, de többségében ők domináltak. Modern idők győzzön a jobbik minden tank szuper már ott, itt is taktika gyenge pont ismeret lenne csak előny, bár a többinél is ezt kéne használni.
    Ezt így szépen beosztani, időszakokra és szerverre külön külön. Mikor éppen milyen kedved van azzal mész passz. Maradhatna a fos mm, a 25%rng, igazából élvezné az ember a játékot, mivel megfelelő korhű tankokkal játszana. Nem igaz hogy ez nem merült fel bennük még, csak a sok okos 100% véralkohol szintes manager megmondta a tutit, hülye vagy ez mennyibe kerül, és mikor térül meg áhhh nem csináljuk meg.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák