Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz vhw #158095 üzenetére

    Magasabb tierben valamivel jobb volt a helyzet. Persze nem sokkal, de azok a gyenge játékosok, akik mondjuk átlag 100-200 xp-ket szednek, mostanra már eljutottak T10-be, és ez baj. Egyszerűen a felső 3 trie ugyanolyan óvoda, mint lent, csak picit több páncéllal, sok hp-val meg "kisebb" mapokkal (nagyobb látótáv). És míg tier5-ben nem feltűnő, hogy valaki nem a helyén van, mert nem szpottolják ki, itt rögtön szétkapják. A páncélját nem tudja használni. A látótávját, álcáját nem tudja kihasználni. Sötöbö...
    Mindegy, elszórakozok így is, csak túl sok a rohanós csata, ahol nem az eszed használod, hanem mész, darálsz mint a gép, mert lemaradsz a sebzésről.
    szerk.: nem tudok mást mondani a Centi 7/1-ről, mint hogy fenomenális! Kíváncsi vagyok, vajon majd az AX is hasonló érzést lesz-e eggyel feljebb, nagyon csábító a jóval nagyobb dpm. Persze még vagy 90ezer xp, de úgy érzem nem lesz nehéz összeszedni, ez a mai etap. Közben már 80% felett van a gm, kíváncsi vagyok, össze tudom e szedni vele a harmadikat. Egyelőre a szpot hiányzik, pedig bitang jó a látótávom, de majd kitalálok valamit, ha oda jutok. :-)))

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák