Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Jag #156021 üzenetére

    Skill-QB twitch banos ügyéről az a véleményem hogy redditen és wot fórumon is túl felfújták a dolgot. Durván egymásnak esett a két tábor, ennyit nem ért az ügy.
    Mivel sokszor nincs időm rá ezért elég rendszertelenül néztem a stream-eket az évek során. Skill-t például még nagyon az elején néztem amikor a mostani népszerűségének a közelében sem volt, aztán utána hónapokig nem láttam egy adását sem majd most pár hónapja kezdtem el megint rendszeresen nézni. QB-t nagyon régen néztem utoljára így nem tudom mennyit változott a személyisége. Arra tisztán emlékszem, hogy Skill már a stream-es karrierje kezdetén folyamatosan piszkálta QB-t, különböző negatív beceneveket talált ki rá, sokszor mondott róla rosszakat, de általában úgy, hogy csak az értse aki a kétértelmű mondatok mögé lát. Például volt hogy túlzó jelzőkkel dícsérte QB-t közben meg kacsintott a szemével, hogy pont az ellenkezőjét gondolja és a hanghordozásból is érezni lehetett a gúnyt. Szóval QB-t megértem ha nem kedveli skill-t.
    Ami QB-t illeti valamiért őt úgy általánosságban nem szokták szeretni az unikum játékosok. Ennek nem tudom mi az oka, én nem vagyok unikum. :)
    QB-nek sok streamer-rel elég rossz a kapcsolata, főleg azokkal akik olyan szinten vagy még jobban játszanak mint ő. Circon például ennek az ügynek a kapcsán leírta reddit-en, hogy ő és sok más streamer többször felajánlotta már QB-nek hogy csináljanak közös adást vagy elmennének hozzá vendégszereplőnek ilyen jótékonysági adásokba, de QB nem kért belőlük. 2013-ban abból volt nagy dráma, hogy több wot-os streamer létrehozott egy közös csapatot Youtube DreamTeam néven és kihagyták belőle QB-t. Illetve Circon azt is írta a mostani esettel kapcsolatban, hogy QB őt is megkérte (egyébként udvariasan korrekt módon privátban) régebben, hogy ne írjon az ő adásaiban a chat-jére Circon név alatt hanem használjon hozzá egy másik fiókot amit nem ismernek és hogy emiatt egyáltalán nem lepődött meg azon hogy bannolta Skill-t.
    Egyik streamer-t sem tartom szentnek, mindegyiknek vannak hibái, nem tökéletes emberek. Magyarok közül például Scheff-et nézem sokszor, de az ivós stream-jénél például eléggé berágtam rá. Nincs jó véleményem erről a trendről, hogy sokan úgy próbálják meg növelni a nézettségüket, hogy hülyére iszzák magukat. Erről mondjuk pont nemrég kérdezték meg Skill-t hogy nem csinálna-e ivós adást mire ő azt mondta hogy ő nem ilyen ember és ilyet az ő csatornáján sosem fognak látni. Mondjuk vele meg e-cigit lehetne reklámozni annyit pöfékel. :D
    Egyébként attól még hogy néhány dolog nem tetszik Scheff-nél még mindig szoktam nézni és jó véleménnyel vagyok róla is.

    Magáról a mostani Skill-QB ban ügyről meg az a véleményem, hogy QB hibázott amikor bannolt. Én pont néztem Skill-nek azt az adását amikor hostolta QB-t. Nem volt benne semmi negatív szándék. Adás végén ahogy mindig szokta körbenézett hogy éppen kik stream-elnek, látta hogy QB-nél jótékonysági adás megy és a jó ügy érdekében hostolta őt. QB gondolom trollkodásnak hitte és bannolta, de amiben nagyot hibázott, hogy ezt utána nem kommunikálta le Skill-lel, csak miután dráma lett belőle akkor kezdte kimosni magát.

    Bocs ha hosszú lett a válasz. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák