Új hozzászólás Aktív témák

  • Greentea

    senior tag

    válasz Viktoár #155742 üzenetére

    Ferdinándra mennyi cuccod van kifejlesztve? Ha motor, nagyágyú nincs meg akkor sztem felejtős! Hacsak persze nincs free xp-d amit erre elakarsz lőni :) (de nem javaslom :D)
    Jpanther2 sokkal jobb, van sebó stb. és még a torony körül az is képes pattintani. Ferdinánd cserébe lomha, és a tier 6-7es tankokon kívül ugyanúgy minden beüti. (frontból ugye ott van a kicsi döntés az elején mint a Tiger P-nél, de 200+os átütésnél tökmindegy hol lövi igazából az ember)
    10 csatát mentem vele (teljesen stockon) soha többet :D inkább visszavettem anno a JPanthert és kihúztam a JPanther2-őt. :D

    Szerintem a Grille ág jobb, bár a Jagdtiger a tavalyi buff után jól muzsikált de azóta hallani róla dolgokat hogy már nem annyira jó az sem. Semelyik tank sem kiemelkedő az ágon, talán a JPanther2 és a Jagdtiger ami király. (JgpzE100-hoz hiányzik egy kevés xp, de sok rosszat hallani róla így nem erőltetem annyira) Szóval csak a JgpzE100 miatt nem éri meg végig húzni az ágat szerintem.
    A Grille ágon viszont ott van a Nashorn, RHM, Wt auf PZ4 és a Grille sem annyira vészes. + az Emil :D Én imádtam, 9 csík rajta is van :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák